Beauty Award 2018

Spannend nieuws; Schoonheidsinstituut BROWNEYES heeft zich ingeschreven voor de Beauty Award 2018!

Maar wat is nou precies de Beauty Award?

Ik schrijf dit blog over de Beauty Award (voordat ik ook maar iets weet of we een kans maken), omdat ik jullie graag wil vertellen wat de Beauty Award precies inhoud en waarom ik er juist voor kies om Schoonheidsinstituut BROWNEYS in te schrijven.
Voor de meeste schoonheidsspecialiste of schoonheidssalons is deze Award een droom en een van de kroon op de inzet, kennis, groei en/of berdrijfsvoering van de afgelopen jaren. De Award geeft namelijk aan dat je ‘de beste schoonheidsspecialiste’ of ‘de beste schoonheidssalon’ van Nederland bent.

Waarom zou je meedoen?

Als ondernemer maak je stappen om te verbeteren, vernieuwen, groeien, om de klant van deze tijd te blijven verrassen met innovatieve behandelingen en resultaten en duik je daarom regelmatig in het diepe.
Soms maak je daarbij fouten en soms blijkt dat je de goede keuze hebt gemaakt en een stap voorwaarts hebt gemaakt. Net als in het normale leven of met topsport is het vallen en opstaan. Het mooie van de Beauty Award is dat je in eerste instantie meedoet voor jezelf als schoonheidsspecialiste of als schoonheidssalon.
Met de voorbereidingen kom je er achter of je wel alles op orde hebt en dat is een serieus traject, waarbij je een mooie analyse maakt van -in ons geval- het instituut.
Dat is weer eens wat anders dan een huidanalyse.
Het is dus al waardevol en een feestje op zich om alleen al eens mee te doen en alle deelnamepunten te doorlopen. Dus ‘collega’s zeker eens inschrijven en de uitdaging aangaan’.. Net als wij.

Als alles is ingeleverd, dan is het wachten op de jury die alle inzendingen bekijkt en beoordeelt. Zodra de eerste ronde is behaald is het bezoek van een ‘Mystery Guest’ de volgende stap en dat kan natuurlijk iedereen zijn, de kwaliteit moet dus altijd 100% zijn. Wanneer je daarbij uitblinkt dan bestaat de mogelijkheid ‘genomineerd’ worden en bij de laatste selectie te komen.

Onlangs, op 16 november 2017 ben ikzelf bij de eerste editie van Schoonheidsspecialiste/Schoonheidssalon van België geweest.
Wat is het mooi om te zien hoe de genomineerde collega’s de positiviteit uitstralen en overbrengen op de zaal. In de prachtige Stadsfeestzaal in Antwerpen was de sfeer feestelijk en bij de deelnemers natuurlijk gespannen.
Gouden accenten, glitter kanonnen, ronde tafels, danseressen en een band maken het een feestje en een beloning op het harde werken van de genomineerde. Erg leuk hier aanwezig te zijn geweest en natuurlijk de NR.1 Schoonheidssalon van België te kunnen feliciteren!

Ik vind dat je best mag zeggen dat je meedoet, ook als je niet wordt genomineerd of wint. De reden dat je meedoet is, omdat voor alle klanten optimale resultaten wilt behalen en het beste uit de medewerkers en jezelf wil halen. Een streven naar de beste salon.

Hieronder een kleine impressie van de uitreiking Schoonheidsspecialiste/Schoonheidssalon België 2017.

Fijn weekend Jolanda

Schoonheidsspecialiste/schoonheidssalon-van-het-jaar-intro-dans Schoonheidssalon-van-het-jaar-belgie-2017 uitreiking-schoonheidsspecialiste/schoonheidssalon-van-het-jaar

  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *