Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Blog van Marieke Kazen ‘Mijn ervaring bij BROWNEYES’

26 december 2018

Blogster Marieke Kazen op visite bij BROWNEYES.

Mijn gezichtsbehandeling bij BROWNEYES

Goedemorgen! Eindelijk weer eens een artikel in het Nederlands. Dit komt omdat ik gisteren bij een schoonheidsspecialist ben geweest in mijn eigen dorp, Sliedrecht. En natuurlijk heel graag mijn ervaring wil delen aan jullie. Hebben jullie zelf al wel eens een gezichtsbehandeling bij een schoonheidssalon gedaan? Ik heb er zelf  geen ervaring mee. Wel ben ik altijd thuis heel actief met het verzorgen van mijn huid. Maar ik heb er niet altijd even veel tijd voor of ook de kennis van wat er wel en niet goed is voor mijn huid.  

Wat enorm interessant is om aan jullie te laten zien is de december behandeling. Dit is een behandeling die heel goed past bij de maand december. Het geeft je namelijk even een ontspannen moment in de drukke maand en ook beschermt de behandeling je huid tegen invloeden van buitenaf en de kou die er aan zit te komen.

We beginnen met een huidscan. Dit is heel belangrijk, want op deze manier worden er waarden gemeten op mijn huid, waardoor we precies weten wat mijn huid nodig heeft. Deze meet de verschillende lagen in de huid, die misschien ook niet altijd even met het oog te zien zijn. Als je bijvoorbeeld je huid heel goed behandelt met producten tegen een vette huid, maar is de vochtbalans ook niet goed. Dan kunnen deze producten helemaal niet goed de huid binnendringen en goed het werk doen.

Bij mij was de zuurgraad pH waarde iets aan de afwijkende kant. Door behandelingen die hier op inspelen kan ik dit verbeteren! Er werd gemeten op mijn linker jukbeen, omdat dit stukje huid de minste invloeden van buitenaf moet opvangen. Het is super interessant om echt te meten van mijn waarden zijn.  

We beginnen de december aanbieding met de rugmassage met warme kaarsen. Hier was ik heel benieuwd naar, omdat je normaal gesproken kaarsvet niet kunt aanraken. Een massage is heerlijk om even ontspannen te worden voordat de behandeling begint. Het kaarsvet is natuurlijk wel van een speciale kaars met oliën erin waar je mee kunt masseren. Heerlijk om even bij te komen van een drukke dagen.

De behandeling werd vervolgd met de cityproof behandeling. Vooraf gaand van deze behandeling werd eerst mijn gezicht goed gereinigd. Deze werd  gescrubd en voorbereid op het masker. Het masker ging volledig over mijn gezicht dus mijn ogen en mond werd ook meegenomen. Dit wordt gedaan omdat er anders toch vaak de kleine stukje niet worden meegenomen zoals de randjes van je lip of je oogleden. Dit masker wordt een rubber-achtig massa die er daarna afgetrokken kan worden.

De gehele behandeling worden de producten van Germaine de Capuccini gebruikt. Zo ook als uitsluiting van deze behandeling. Omdat ik niet meer de deur uit ging hebben we gekozen voor het serum en de nachtcrème. Ik heb echt genoten van deze behandeling en mijn gezicht voelt heel zacht aan! Ik zou het zeker aanraden. Voor meer informatie kan je de website van Schoonheidsinstituut BROWNEYES bezoeken.

Groetjes Marieke Kazen

Terug naar overzicht

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol H.
Carrol H.
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief