Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Wimperextensions

Bij BROWNEYES kun je de beste kwaliteit wimperextensions laten plaatsen. Wij werken met Lash eXtend; het nr. 1 merk in Europa voor wimperextensions. De wimperextensions zijn synthetisch en voorzien van een zijde coating. Dit maakt ze zachter en flexibeler ten opzichte van andere synthetische wimpers.

Verschillende looks zijn te creëren door de zeer ruime keuze in lengte, dikte, krul en kleur. Van naturel tot glamorous. Ook is er keuze in welke techniek er toegepast kan worden. Wij bieden de keuze uit de One by One techniek; Hierbij wordt er op iedere natuurlijke wimperhaar een wimperextension geplaatst. Dit zorgt voor een mascara-like look. Tevens bieden we de Russian Volume techniek aan; Hierbij wordt er op iedere natuurlijke wimperhaar een waaier van 2, 3 of 4 wimperextensions geplaatst. Dit noem je dan ook wel 2D, 3D of 4D wimpers. Deze laatst genoemde techniek geeft een look van meerdere laagjes mascara.

Het ideale voordeel aan het dragen van wimperextensions is dat je ’s morgens opstaat en er direct fris en uitgeslapen uitziet! Andere voordelen zijn;

  • Mooie volle en lange wimpers zonder gebruik van mascara
  • Natuurlijke uitstraling met de One by One techniek
  • Volle volume wimpers met de Russian Volume techniek
  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
  • Praktisch gewichtsloos, u voelt de wimperextensions niet
  • Met deze wimperextensions kunt u zwemmen, douchen, sauna etc.
  • Geen tranende ogen meer door uitloop van mascara
  • De deur uitgaan zonder make up scheelt een hoop tijd

Het bijhouden van wimperextensions gebeurd door het opvullen van de wimperhaartjes. Je zult merken dat na ongeveer twee weken sommige natuurlijke wimperhaartjes kunnen gaan uitvallen en je hierdoor ook je wimperextensions verliest. Het uitvallen van je wimperhaartjes is een natuurlijk proces, het valt echter door het dragen van wimperextensions wat meer op doordat je wat ruimte krijgt tussen je wimperextensions.

Behandeling

De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale wimperextension-lijm die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Het haartje is dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een J curl, C curl of D curl, waardoor je wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij nepwimpers of trosjes wimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op uw eigen wimperharen. De wimpers zijn zeer zacht, gewichtsloos en hebben een mooie krul en tegelijkertijd intens zwart waardoor een mascara hierdoor overbodig is.
De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 75 tot 90 minuten. Een opvulbehandeling duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten.

 

One by One

Wimpersextensions one by one
 € 65,-

De populaire One by One ‘haartje voor haartje’ techniek, natuurlijk in de gewenste lengte en krul.

Wimperextensions One by One bijvullen – 30 min
€ 33,50
Wimperextensions One by One bijvullen – 45 min
€ 48,50
Wimperextensions One by One bijvullen – 60 min
€ 63,50

Na 4 weken berekenen wij een nieuwe set.

 

Afspraak maken

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief