Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Studentenkorting 10% op iedere behandeling

Bij BROWNEYES willen we dat iedereen de mogelijkheid heeft in het het bezit te zijn van een mooie, goed verzorgde huid. Daarom bieden we de mogelijkheid aan voor studenten om behandelingen te ondergaan tegen een lager tarief ten opzichte van de reguliere prijs.

Vaak is het bij jongeren zo dat het lichaam en de hormonale huishouding nog sterk aan het veranderen zijn. Dit kan een van de redenen zijn waardoor het gelaat uit balans is en onzuiverheden kan gaan vertonen, wat meer gaat glimmen of niet fris aanvoelt. Ook de leef-stijl, de voeding en het slaappatroon kunnen invloed hebben op de huid. Al deze factoren kunnen dus bepalen wat er gebeurd op jouw gezicht.

Dit hoeft niet zo te zijn!

Wij bieden diverse huid-verbeterende behandelingen aan in ons instituut en kunnen samen, door middel van een gratis intake gesprek aan onze Skinbar, kijken naar welke behandeling het beste bij jou past. Hiernaast kunnen we bekijken hoe jouw leef-stijl, voeding en slaappatroon zijn om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven en hiermee het maximale resultaat te kunnen halen.

Er is keuze uit verschillende skincare merken zoals; Germaine de Capuccini, Image Skincare, Neo-derma en Hannah. Ieder van deze merken is uniek in haar soort en zeer bekwaam in het creëren van die mooie en goed verzorgde huid. Naast een behandeling in ons instituut geven we ook een advies in hoe jij je huid thuis zo goed mogelijk kunt verzorgen. Alleen samen kunnen we voor verbetering zorgen!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt en zou je graag een behandeling of een persoonlijk advies willen? Klik dan hieronder op de button “afspraak maken”.

 

Afspraak maken

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol H.
Carrol H.
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief