Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Studentenkorting 10% op iedere behandeling

Bij BROWNEYES willen we dat iedereen de mogelijkheid heeft in het het bezit te zijn van een mooie, goed verzorgde huid. Daarom bieden we de mogelijkheid aan voor studenten om behandelingen te ondergaan tegen een lager tarief ten opzichte van de reguliere prijs.

Vaak is het bij jongeren zo dat het lichaam en de hormonale huishouding nog sterk aan het veranderen zijn. Dit kan een van de redenen zijn waardoor het gelaat uit balans is en onzuiverheden kan gaan vertonen, wat meer gaat glimmen of niet fris aanvoelt. Ook de leef-stijl, de voeding en het slaappatroon kunnen invloed hebben op de huid. Al deze factoren kunnen dus bepalen wat er gebeurd op jouw gezicht.

Dit hoeft niet zo te zijn!

Wij bieden diverse huid-verbeterende behandelingen aan in ons instituut en kunnen samen, door middel van een gratis intake gesprek aan onze skinbar, kijken naar welke behandeling het beste bij jou past. Hiernaast kunnen we bekijken hoe jouw leef-stijl, voeding en slaappatroon zijn om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven en hiermee het maximale resultaat te kunnen halen.

Er is keuze uit verschillende skincare merken zoals; Germaine de Capuccini, Image Skincare, Neo-derma en Hannah. Ieder van deze merken is uniek in haar soort en zeer bekwaam in het creëren van die mooie en goed verzorgde huid. Naast een behandeling in ons instituut geven we ook een advies in hoe jij je huid thuis zo goed mogelijk kunt verzorgen. Alleen samen kunnen we voor verbetering zorgen!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt en zou je graag een behandeling of een persoonlijk advies willen? Klik dan hieronder op de button “afspraak maken”.

 

Afspraak maken

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief