Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

SHR (definitief) Ontharen

Maak nu een einde aan de vaak langzaam, lastige en pijnlijke manier van ontharen van o.a. uw bikinlijn, oksels, benen of gezicht. Met definitief* ontharen behoren harsen, scheren en elektrisch epileren nu tot het verleden!

Duurzaam ontharen is het best toepasbaar bij een lichte huid met donkere haren. Met onze nieuwste hoogwaardige apparatuur wordt de lichtflits in de haarfollikel omgezet in warmte, waardoor de haarwortel duurzaam, pijnloos en veilig wordt vernietigd.

Om een duurzame ontharing te kunnen bereiken moet de gebruikte apparatuur een efficiënte combinatie zijn van kracht én veiligheid. Onze apparatuur is ontwikkeld door experts op het gebied van SHR en IPL. Door de eenvoudige instelling van energie en flitsduur kan er tijdens de behandeling niets fout gaan. De behandelingen zijn snel, veilig, pijnloos en zonder complicaties. Ons team heeft met succes de IPL-opleiding gevolgd om zodoende voor u het beste behandelplan samen te kunnen stellen.

Dus waarom nog harsen als u nu kun overstappen op deze revolutionaire, pijnloze en definitieve* manier van ontharen!
Voordelen:

  • Duurzaam resultaat
  • Pijnloos en zeer veilig
  • Direct zichtbaar resultaat
  • Vele toepassingsmogelijkheden
  • Veel veiliger dan laser-ontharen, doordat er met minder kracht hetzelfde resultaat wordt bereikt

 

Flitslicht ontharen voor een duurzaam resultaat

Ongeveer 10 tot 15 dagen na de behandeling, zullen de haren in het behandelde gebied uitvallen. Omdat alleen de haarwortel van de haren in de groeifase worden vernietigd, dient de behandeling ongeveer 10 tot 12 keer herhaald te worden met tussenposes van 6 weken. Na de eerste behandeling zijn er direct zichtbare resultaten.

Tijdens een GRATIS intake gesprek wordt er een persoonlijk behandelplan voor u gemaakt.

De meest populaire IPL behandelingen bij BROWNEYES:

Oksels
€ 39,95
Bikinilijn
€ 39,95
Onderbenen (incl. knie)
€ 159,95

Voor de volledige lijst met IPL behandelingen, verwijzen wij u graag door naar Tarieven & merken

 

Afspraak maken

 

* U mag uitgaan van 80% tot 90% haarreductie. Helaas zijn er in onze huid duizenden haarzakjes die slapen of slechts lichte dons produceren. Deze kunnen door hormoonwisselingen in een later stadium in ons leven wakker worden, bijvoorbeeld bij: zwangerschap, menopauze, gebruik van bepaalde medicijnen (antibiotica, hormoonpreparaten, doping), stoornissen in het endocriene stelsel (schildklier, hyperactiviteit bijnieren bij stress) of bij een periode van veel inspanning.

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Klantbeoordelingen

Friendly staff,beautiful salon good service!
J Castillo
J Castillo
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De Giessen
Lowie Van De Giessen
09:57 18 Jun 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey annoniem
Jeffrey annoniem
18:09 08 Nov 19
pedicure gedaan vrijdag mijn wenkbrauwen getatoeëerd heel fijn en makkelijk en af en toe een gezicht behandeling ik kom al jaren bij jolanda en vindt het er fijn
Joke Steijn Verhoeven
Joke Steijn Verhoeven
17:57 28 Sep 19
Goede verzorging en vriendelijk en deskundig personeel
Gerrit Verheij
Gerrit Verheij
10:48 14 Jun 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De heijer
Wg De heijer
19:21 11 Mar 19
Vanmiddag genoten van een heerlijke rugmassage en gezichtsbehandeling! Een prachtige zaak met uitstekende medewerkers! 😍 Toppers! De sfeer, de ruimte, het personeel, de warmte, het muziekje, de rust, alles heeft bijgedragen aan pure ontspanning.
Maartje Smits
Maartje Smits
17:36 11 Dec 18
Al heel veel goeds over Brown Eyes gehoord, zelf nog nooit geweest, ga zeker een X een behandeling doen😊
Patricia Theo de Jong
Patricia Theo de Jong
19:41 05 Dec 18
Ik kom hier al jaren de meiden zijn zo lief en behulpzaam, ieder heeft toch een specialiteit.
Antoinetta Rinkens
Antoinetta Rinkens
19:19 05 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief