Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Nagelstyling

De passie voor nagels is altijd de belangrijkste motivatie geweest van onze nagelstilisten. Vanaf de oprichting van BROWNEYES was er een hartstocht voor mooie nagels. Die passie is wat ons drijft en wat u terug ziet in onze manicure, gelpolish en kunstnagels. De natuurlijke nagel vormt de basis van ons beroep en de behandeling van handen en nagels is de kern van ons vak. Goed verzorgde handen en nagels laten een blijvende indruk achter als een teken van goede hygiëne.
Onze gediplomeerde nagelstylistes werken op de handen en nagels uitsluitend met gerenommeerde producten van het merk Magnetic.

Kunstnagels

Een nieuwe set kunstnagels is het verlengen van de natuurlijke nagel met een acrylcover waardoor een sterke maar natuurlijke nagel ontstaat. Dit kan worden aangevuld met een french ‘wit randje’ of gelpolish ‘één kleur’.

Nieuwe set
€ 74,95

Een nabehandeling kan worden uitgevoerd na ongeveer 2 a 3 weken.

Nabehandeling naturel
€ 43,50
Nabehandeling french
€ 43,50
Nabehandeling met gelpolish
€ 42,50
Verwijderen kunstnagels
€ 33,50
Consult voor reparatie nagel
€   17,50

Gelpolish kan ook over de natuurlijke nagel worden aangebracht ter versteviging zonder verlenging.

Versteviging naturel of kleur
€ 33,50
Nabehandeling naturel of kleur
€ 33,50

Manicure

De handen worden iedere dag blootgesteld aan invloeden van buitenaf en met onze ‘Manipure’ manicure behandeling kunt u een heerlijke verzorgende manicure verwachten voor prachtig verzorgde handen. Met deze ontspannende en verkwikkende spa ervaring voor handen (en eventueel voeten) voelen zij als herboren.

Manicure
€ 33,50

 

Afspraak maken

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief