Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Arrangementen voor de voeten

Welk arrangement past bij uw voeten:

  • Pedicure & Chardonnay
  • Pedicure & Gelpolish
  • Pedicure & Facelift
  • Pedicure & Manicure
  • Pedicure & Massage

Deze heerlijke arrangementen zijn samengesteld om even tot rust te kunnen komen, veel kennis en daarom extra ontspannen.

 

Pedicure & Chardonnay

De exclusieve en luxe ervaring bij de pedicure, perfect om samen als duo behandeling te boeken. U wordt ontvangen met een glas Chardonnay en een reinigend voetenbad, een totale pedicure behandeling, voetscrub en ontspanning,- hotstonemassage van de voeten voor de totale beleving van de pedicure.

 

Pedicure & Gelpolish

Afbladderende nagellak is verleden tijd! Met gelpolish op de tenen blijven deze ongeveer 6 weken mooi zitten zonder dat u er iets aan hoeft te doen. De kwaliteit geeft uw nagels een glanzende finish die krasbestendig is en altijd mooi blijft, uiteraard gecombineerd met een totale pedicure behandeling.

 

Pedicure & Facelift

Een van onze favoriete arrangementen waarbij u ontvangen wordt met glaasje Beautea thee, dit is een verse huidondersteunende thee. U gezicht krijgt een tintelende peeling en een voedend masker terwijl uw voeten genieten van een totale pedicure behandeling. U hoeft niet langer te wachten en de producten van hannah geven uw huid een ware oppepper.

 

Pedicure & Manicure

De beste combinatie voor mannen en vrouwen is de verzorgen van handen en voeten. Uw handen zijn uw visitekaartje en vragen daarom om een goede verzorging.

 

Pedicure & Massage

Massage van de voeten en/of onderbenen geeft niet alleen ontspanning op de voeten, maar laat het hele lichaam even tot rust komen; perfect voor de drukkere periodes of als u het altijd druk heeft. Na de totale pedicure behandeling, sluiten we af met de massage en komt u helemaal uitgerust onze praktijk uit.

Afspraak maken

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief