Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Diabetes

Heeft u diabetes mellitus? Verzorg uw voeten dan goed en laat ze daarnaast regelmatig behandelen door een bij ProVoet aangesloten medisch pedicure of een pedicure met de aantekening Diabetische Voet. Ook als u geen voetproblemen heeft. Het preventief voorkomen van voetproblemen is namelijk één van de belangrijkste taken van de medisch pedicure. Naast de instrumentele behandeling geeft de medisch pedicure adviezen over de verzorging van uw voeten en de keuze van schoenen. Ook kan zij vroegtijdig problemen signaleren en u doorverwijzen naar bijvoorbeeld de huisarts of een specialist.

Diabetes

BROWNEYES is aangesloten bij ProVoet/ProCERT die erkend en onderscheid maakt tussen pedicure (basis opleiding) en Medische Pedicure. Tevens zijn wij geregistreerd in het KRP (KwaliteitsRegister voor Pedicures), hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u bij ons een professionele voetverzorging ondergaat, volgens de laatste richtlijnen en code van de voetverzorger (ARBO en hygiëne).

De laatste jaren is er veel verandert in de mogelijkheid voor vergoeding van de pedicure behandeling. Tijdens uw controle bij de POH (Praktijkondersteuner van de huisarts) kunt u vragen naar de mogelijkheden, mocht het gevoel vermindert zijn of grote veranderingen zijn opgetreden kunt u een doorverwijzing krijgen naar ons (de pedicure). Zij of wij geven u hierover graag meer informatie, waardoor via de aangesloten zorggroep vergoeding uit de basisverzekering een mogelijkheid kan zijn.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken bij onze pedicure voor een kennismakingsbehandeling om de mogelijkheden te bekijken.

 

Uw start naar gezonde voeten is onze kennismakingsbehandeling pedicure

Kennismakingsbehandeling Pedicure  € 44,95

  • Een behandelplan op maat ter voorkoming van klachten
  • Complete behandeling van de voeten
  • Persoonlijk ontvangst en aandacht voor de voeten

 

Afspraak maken Terug

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Klantbeoordelingen

Friendly staff,beautiful salon good service!
J Castillo
J Castillo
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De Giessen
Lowie Van De Giessen
09:57 18 Jun 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey annoniem
Jeffrey annoniem
18:09 08 Nov 19
pedicure gedaan vrijdag mijn wenkbrauwen getatoeëerd heel fijn en makkelijk en af en toe een gezicht behandeling ik kom al jaren bij jolanda en vindt het er fijn
Joke Steijn Verhoeven
Joke Steijn Verhoeven
17:57 28 Sep 19
Goede verzorging en vriendelijk en deskundig personeel
Gerrit Verheij
Gerrit Verheij
10:48 14 Jun 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De heijer
Wg De heijer
19:21 11 Mar 19
Vanmiddag genoten van een heerlijke rugmassage en gezichtsbehandeling! Een prachtige zaak met uitstekende medewerkers! 😍 Toppers! De sfeer, de ruimte, het personeel, de warmte, het muziekje, de rust, alles heeft bijgedragen aan pure ontspanning.
Maartje Smits
Maartje Smits
17:36 11 Dec 18
Al heel veel goeds over Brown Eyes gehoord, zelf nog nooit geweest, ga zeker een X een behandeling doen😊
Patricia Theo de Jong
Patricia Theo de Jong
19:41 05 Dec 18
Ik kom hier al jaren de meiden zijn zo lief en behulpzaam, ieder heeft toch een specialiteit.
Antoinetta Rinkens
Antoinetta Rinkens
19:19 05 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief