Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Teennagel problemen

Als medisch pedicure hebben wij de specialistische kennis in huis uw pijnklachten vakkundig op te kunnen lossen of u eventueel de mogelijkheden aan te kunnen reiken voor een passende doorverwijzing. Bij een ingroeiende teennagel wordt er tijdens de kennismakingsbehandeling bekeken in welke staat de nagel momenteel is om een passende oplossing te kunnen vinden. Is de nagel verkeerd gaan groeien door het verkeerd (rond) knippen van de nagels, zijn het de schoenen die de nagel beklemmen of is er een andere oorzaak. Samen met u bekijken we wat de beste oplossing is en maken we zo nodig een behandelplan om u snel en prettig mogelijk van de (beginnende) pijn af te kunnen helpen.
Dit kan zijn via een pedicure behandeling of in een verdere staat of definitieve oplossing met een passende nagelbeugel.

 

Nagelregulatie

Een ingroeiende teennagel komt het meest voor bij de grote teen (teen 1), waarbij de nagel zich in de zijkant van de huid boort. Dit kan voorkomen bij een nagel maar het kan zelfs bij meerdere nagels ontstaan. De oorzaak van een ingroeiende nagel kan geheel divers zijn, van het verkeerd (rond of te kort) knippen van de nagels, het dragen van te smalle schoenen, veroorzaakt door  een trauma(sport) of het kan aanleg zijn. Afhankelijk van het stadium van de ingroeiende teennagel kunnen wij u helpen met advies, behandelen en tips ter voorkoming.

Nagelbeugel

Een nagelbeugel is er in verschillende soorten, afhankelijk van de trekkracht en oorzaak van de nagel. Een veel voorkomende nagelbeugel is een kunststof stripje, die bijna onzichtbaar weg gewerkt kan worden. De beugel is van nature recht en wordt op de (te)ronde nagel bevestigd, waardoor de nagel terug gaat in zijn basisvorm (recht) en hierdoor de nagel gaat opheffen.De pijn vermindert direct na het plaatsen en geeft een opluchting. Na het plaatsen van de beugel, krijgen we vaak de vraag of het nog mogelijk is om daarna nog nagellak of gelpolish te plaatsen. Dit is zeker mogelijk, doordat er een laag acryl over de nagelbeugel wordt geplaatst, wordt het mooi glad en kan er nagellak 0f gelpolish overheen gebracht worden.

Nagelreparatie

Door vele (nagel)ziekten kunnen de teennagels een zichtbare verkleuring of een verandering van structuur krijgen. Veel mensen ervaren dit beeld als onaantrekkelijk en schamen zich ervoor. Tegenwoordig zijn er mogelijkheden om die nagel(s) te repareren of te corrigeren met als resultaat mooie verzorgde nagels. Indien er sprake zijn van een mycose (schimmel) infectie op de nagels, dan worden de nagels afgevlakt en netjes opgevuld met een laagje acryl voor een esthetisch mooie uitstraling. Wanneer u bezig bent met het behandelen van de mycose kan deze behandeling voortgezet worden.
Bij de moderne acryltechniek kunnen vrijwel alle dikke, brokkelige of anderszins minder mooi uitziende nagels, er weer perfect uitzien. Door de verschillende kleuren acryl kan een sterk verkleurde nagel worden bedekt en is er zelfs een french manicure (wit randje) mogelijk. Daarnaast is deze techniek uitstekend geschikt voor gescheurde nagels, of te ver weg geknipte nagelhoeken die dreigen in te groeien. De acryl begeleidt de nagel over het nagelbed, zodat de nagelpunt geen beschadiging in de nagelwal kan aanbrengen.

 

Uw start naar pijnloze tenen is onze kennismakingsbehandeling pedicure

Kennismakingsbehandeling Pedicure

  • Een behandelplan op maat ter voorkoming van klachten
  • Complete behandeling van de voeten
  • Persoonlijk ontvangst en aandacht voor de voeten

 

Afspraak maken Terug

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief