Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Teennagel problemen

Als medisch pedicure hebben wij de specialistische kennis in huis uw pijnklachten vakkundig op te kunnen lossen of u eventueel de mogelijkheden aan te kunnen reiken voor een passende doorverwijzing. Bij een ingroeiende teennagel wordt er tijdens de kennismakingsbehandeling bekeken in welke staat de nagel momenteel is om een passende oplossing te kunnen vinden. Is de nagel verkeerd gaan groeien door het verkeerd (rond) knippen van de nagels, zijn het de schoenen die de nagel beklemmen of is er een andere oorzaak. Samen met u bekijken we wat de beste oplossing is en maken we zo nodig een behandelplan om u snel en prettig mogelijk van de (beginnende) pijn af te kunnen helpen.
Dit kan zijn via een pedicure behandeling of in een verdere staat of definitieve oplossing met een passende nagelbeugel.

 

Nagelregulatie

Een ingroeiende teennagel komt het meest voor bij de grote teen (teen 1), waarbij de nagel zich in de zijkant van de huid boort. Dit kan voorkomen bij een nagel maar het kan zelfs bij meerdere nagels ontstaan. De oorzaak van een ingroeiende nagel kan geheel divers zijn, van het verkeerd (rond of te kort) knippen van de nagels, het dragen van te smalle schoenen, veroorzaakt door  een trauma(sport) of het kan aanleg zijn. Afhankelijk van het stadium van de ingroeiende teennagel kunnen wij u helpen met advies, behandelen en tips ter voorkoming.

Nagelbeugel

Een nagelbeugel is er in verschillende soorten, afhankelijk van de trekkracht en oorzaak van de nagel. Een veel voorkomende nagelbeugel is een kunststof stripje, die bijna onzichtbaar weg gewerkt kan worden. De beugel is van nature recht en wordt op de (te)ronde nagel bevestigd, waardoor de nagel terug gaat in zijn basisvorm (recht) en hierdoor de nagel gaat opheffen.De pijn vermindert direct na het plaatsen en geeft een opluchting. Na het plaatsen van de beugel, krijgen we vaak de vraag of het nog mogelijk is om daarna nog nagellak of gelpolish te plaatsen. Dit is zeker mogelijk, doordat er een laag acryl over de nagelbeugel wordt geplaatst, wordt het mooi glad en kan er nagellak 0f gelpolish overheen gebracht worden.

Nagelreparatie

Door vele (nagel)ziekten kunnen de teennagels een zichtbare verkleuring of een verandering van structuur krijgen. Veel mensen ervaren dit beeld als onaantrekkelijk en schamen zich ervoor. Tegenwoordig zijn er mogelijkheden om die nagel(s) te repareren of te corrigeren met als resultaat mooie verzorgde nagels. Indien er sprake zijn van een mycose (schimmel) infectie op de nagels, dan worden de nagels afgevlakt en netjes opgevuld met een laagje acryl voor een esthetisch mooie uitstraling. Wanneer u bezig bent met het behandelen van de mycose kan deze behandeling voortgezet worden.
Bij de moderne acryltechniek kunnen vrijwel alle dikke, brokkelige of anderszins minder mooi uitziende nagels, er weer perfect uitzien. Door de verschillende kleuren acryl kan een sterk verkleurde nagel worden bedekt en is er zelfs een french manicure (wit randje) mogelijk. Daarnaast is deze techniek uitstekend geschikt voor gescheurde nagels, of te ver weg geknipte nagelhoeken die dreigen in te groeien. De acryl begeleidt de nagel over het nagelbed, zodat de nagelpunt geen beschadiging in de nagelwal kan aanbrengen.

 

Uw start naar pijnloze tenen is onze kennismakingsbehandeling pedicure

Kennismakingsbehandeling Pedicure

  • Een behandelplan op maat ter voorkoming van klachten
  • Complete behandeling van de voeten
  • Persoonlijk ontvangst en aandacht voor de voeten

 

Afspraak maken Terug

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol H.
Carrol H.
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief