Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Pedicure

Als medisch pedicure hebben wij de kennis in huis uw eventuele klachten vakkundig op te kunnen lossen of eventueel u de mogelijkheden aan te kunnen reiken met een doorverwijzing voor passende zorg.

Regelmatig een bezoekje aan onze pedicure is zeker geen overbodige luxe, omdat er naast het behandelen van de voeten altijd direct een controle wordt gedaan om zo uw voeten zo lang mogelijk pijnvrij te houden. Onze adviezen kunnen u hierbij helpen en wij stellen daarbij graag een persoonlijk behandelplan voor u samen. Ieder voet is anders en heeft daardoor een passende behandeling (termijn) nodig. Tijdens onze eerste kennismakingsbehandeling pedicure bekijken wij samen met u de wensen en daarbij passende mogelijkheden.

Uw start naar zachte voeten is onze kennismakingsbehandeling pedicure

  • Een behandelplan op maat ter voorkoming van klachten
  • Complete behandeling van de voeten
  • Persoonlijk ontvangst en aandacht voor de voeten

 

Medisch pedicure 30 min.

Knippen van de nagels, frezen van de nagels, verwijderen van eelt, likdoorns en advies bij een mycose nagels (kalknagels) en als laats sluiten we de behandeling af door de voeten in te smeren met een heerlijke crèmen.

Medisch pedicure 45 min.

Extra aandacht voor de voeten op maat, keuze uit onderstaande opties.

  • Extra tijd voor eelt tijdens de behandeling
  • Nagels lakken
  • Nagelreparatie met acryl
  • Voetmassage
Medisch pedicure 60 min.

De specialistische technieken waar onze Medisch Pedicure voor geleerd heeft om uw voeten professioneel te kunnen verzorgen. Keuze uit onderstaande opties:

  • Nagelbeugel bij een ingroeiende teennagel
  • Onderbeen en voetmassage uitgebreid
  • Gelpolish
Medisch pedicure consult

Tussen de behandelingen door een extra controle voor een probleem als ingroeiende nagel, nagelreparatie of controle van uw orthese.

Medisch pedicure Diabetes

Heeft u diabetes mellitus, dan zijn uw voeten extra kwetsbaar. Uw voeten hebben goede zorg en behandeling nodig.
Lees meer…

Medisch pedicure Reuma

De voeten van reumapatiënten vragen extra zorg. Door de reumatische aandoening zijn ze vaak kwetsbaarder en gevoeliger.
Lees meer…

Medisch pedicure Neurologische Aandoeningen

Aandoeningen aan het zenuwstelsel worden ook wel neurologische aandoeningen genoemd. Denk aan spasticiteit, de ziekte van Parkinson, verlammingen of dementie.
Lees meer…

Ingroeiende Teennagel

Bij een ingroeiende nagel drukt uw nagel in de huid. De nagelplooi (huidplooi die de randen en de wortel van de nagel omgeeft) kan pijnklachten geven.
Lees meer…

Risicovoet: vergoeding voor Diabetes, Reuma, Spasme mogelijk; vraag naar de voorwaarde.

Afspraak maken

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol H.
Carrol H.
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief