Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Sportmassage

Sportmassage is een ontspannende, maar vooral effectieve massage voor de spieren.

Omdat ons lichaam dagelijks te maken heeft met inspanning (d.m.v stress, werk of sport) is het noodzakelijk ons lichaam op tijd ontspanning te geven. Bij sportmassage moet u denken aan een specifieke massage met krachtige grepen die naast ontspanning, verlichting kan geven bij spierpijn of verhardingen in de spieren.

Bij sportmassage moet u denken aan een specifieke massage met krachtige grepen die naast ontspanning, verlichting kan geven bij spierpijn of verhardingen in de spieren. Spierpijn of spierverhardingen (myogelosen) zijn vaak gevolgen van inspanningen. Naarmate de trainingen frequenter worden zal de noodzaak tot massage toenemen, omdat het lichaam minder tijd gegund wordt om te herstellen. Sportmassage kan hierbij verlichting geven, het herstelproces versnellen/ondersteunen en eventueel blessures voorkomen. Bovendien helpt een sportmassage uw lichamelijke conditie op pijl te houden.

Bij echte blessures moet u eerst een arts of fysiotherapeut raadplegen, voordat een gediplomeerde sportmasseur u kan en mag behandelen.

Massage 30 min.
€ 32,50
Massage 45 min.
€ 47,50
Massage 60 min.
€ 62,50
Massage 90 min.
€ 92,50
Afspraak maken

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief