Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Hotstonemassage

Hotstonemassage is een intense warmte massage.

Door een combinatie van warmte en masserende druk bewegingen wordt een effectieve massage verkregen welke dieper doordringt in het spierweefsel. De stenen die tijdens de massage hoofdzakelijk worden gebruikt zijn afgeronde basaltstenen en hebben een temperatuur van circa 45ºC. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water. Deze stenen hebben een grote dichtheid en een hoog ijzergehalte, waardoor ze de warmte goed kunnen opnemen, vasthouden en langzaam afgeven aan het lichaam.

Tijdens de massage worden er eerst een aantal stenen op en onder u neer gelegd. Die stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam van olie massage olie voorzien om de stenen goed te geleiden over de huid. Afsluitend wordt het lichaam afgekoeld door cold stones; dit zijn stenen van marmer dat er om bekend staat kou goed vast te kunnen houden. De stenen van een temperatuur van circa -7ºC geven een heerlijk fris en verkoelend gevoel. Het effect op de spieren en huid is hierdoor maximaal.

Hotstonemassage bereikt de dieper liggende spieren, helpt blokkades in het spierweefsel op te lossen, ontgift, voert afvalstoffen af en stimuleert tevens de orgaanfuncties (bloed- en lymfestromen). Een effectieve massage voor ontspanning, stressvermindering, betere doorbloeding en ontspanning van spieren.

Massage 45 min.
€ 47,50
Massage 60 min.
€ 62,50
Afspraak maken

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol H.
Carrol H.
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief