Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Hotstonemassage

Hotstonemassage is een intense warmte massage.

Door een combinatie van warmte en masserende druk bewegingen wordt een effectieve massage verkregen welke dieper doordringt in het spierweefsel. De stenen die tijdens de massage hoofdzakelijk worden gebruikt zijn afgeronde basaltstenen en hebben een temperatuur van circa 45ºC. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water. Deze stenen hebben een grote dichtheid en een hoog ijzergehalte, waardoor ze de warmte goed kunnen opnemen, vasthouden en langzaam afgeven aan het lichaam.

Tijdens de massage worden er eerst een aantal stenen op en onder u neer gelegd. Die stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam van olie massage olie voorzien om de stenen goed te geleiden over de huid. Afsluitend wordt het lichaam afgekoeld door cold stones; dit zijn stenen van marmer dat er om bekend staat kou goed vast te kunnen houden. De stenen van een temperatuur van circa -7ºC geven een heerlijk fris en verkoelend gevoel. Het effect op de spieren en huid is hierdoor maximaal.

Hotstonemassage bereikt de dieper liggende spieren, helpt blokkades in het spierweefsel op te lossen, ontgift, voert afvalstoffen af en stimuleert tevens de orgaanfuncties (bloed- en lymfestromen). Een effectieve massage voor ontspanning, stressvermindering, betere doorbloeding en ontspanning van spieren.

Massage 45 min.
€ 47,50
Massage 60 min.
€ 62,50
Afspraak maken

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief