Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Efficy is het medische esthetische toestel en bevat 3 innovatieve technologieën.
Deze staan voor resultaat als het gaat om verstevigen, afslanken, modelleren, anti-cellulite en anti-striae.

Werking Efficy:

1. RF Radiofrequentie

Er wordt een energiegolf over de huid verspreidt waardoor de vetcellen energie op kunnen nemen. Deze energie wordt omgezet in warmte zodat de collageenvezels samentrekken en de huid ontspant.
Je ervaart dit in de behandeling als een prettige warmte op de huid.
Deze warmte geeft de perfecte tempratuur aan de cellen af zodat zij perfect hun werk kunnen oppakken. De fibroblast die o.a collageen aanmaakt wordt hierdoor gestimuleerd zodat er op een hele natuurlijke wijze huidverbetering ontstaat. Binnen BROWNEYES werken we zo veel mogelijk op deze ‘natuurlijke’ wijze omdat de huid het met een beetje hulp goed zelf kan.
Warmte zorgt er ook voor dat de substantie in de vetcellen vloeibaarder wordt en gemakkelijker afgevoerd kan worden. Dit kan ervoor zorgen dat de omvang afneemt.

2. Vacuum Push Pull Therapie

Een heerlijke massage techniek zorgt ervoor dat we ons doel kunnen bereiken. Afhankelijk van het doel wordt er een programma gekozen die er voor zorgt dat de huid op de juiste manier gemasseerd wordt. Vocht wordt afgevoerd, de huid krijgt een echte ‘workout’ om te kunnen verstevigen en/of cellulite (ophopingen) te kunnen verminderen.

3. DTI Digitale Mesotherapy

Met de laatste technologie zetten we de puntjes op i. Het insluizen van de gewenste werkstof naar de juiste diepere huidlagen zorgt ervoor dat de huid de voeding heeft om te kunnen opbouwen of afvoeren.

Behandeling BROWNEYES

Voor het starten van de lichaamsbehandeling vindt er een intake plaats om duidelijk het doel in kaart te kunnen brengen en advies te kunnen geven naar resultaat.

Efficy Lichaamsbehandeling  60 min
€ 95,00
Afspraak maken

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol H.
Carrol H.
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief