Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Efficy is het medische esthetische toestel en bevat 3 innovatieve technologieën.
Deze staan voor resultaat als het gaat om verstevigen, afslanken, modelleren, anti-cellulite en anti-striae.

Werking Efficy:

1. RF Radiofrequentie

Er wordt een energiegolf over de huid verspreidt waardoor de vetcellen energie op kunnen nemen. Deze energie wordt omgezet in warmte zodat de collageenvezels samentrekken en de huid ontspant.
Je ervaart dit in de behandeling als een prettige warmte op de huid.
Deze warmte geeft de perfecte tempratuur aan de cellen af zodat zij perfect hun werk kunnen oppakken. De fibroblast die o.a collageen aanmaakt wordt hierdoor gestimuleerd zodat er op een hele natuurlijke wijze huidverbetering ontstaat. Binnen BROWNEYES werken we zo veel mogelijk op deze ‘natuurlijke’ wijze omdat de huid het met een beetje hulp goed zelf kan.
Warmte zorgt er ook voor dat de substantie in de vetcellen vloeibaarder wordt en gemakkelijker afgevoerd kan worden. Dit kan ervoor zorgen dat de omvang afneemt.

2. Vacuum Push Pull Therapie

Een heerlijke massage techniek zorgt ervoor dat we ons doel kunnen bereiken. Afhankelijk van het doel wordt er een programma gekozen die er voor zorgt dat de huid op de juiste manier gemasseerd wordt. Vocht wordt afgevoerd, de huid krijgt een echte ‘workout’ om te kunnen verstevigen en/of cellulite (ophopingen) te kunnen verminderen.

3. DTI Digitale Mesotherapy

Met de laatste technologie zetten we de puntjes op i. Het insluizen van de gewenste werkstof naar de juiste diepere huidlagen zorgt ervoor dat de huid de voeding heeft om te kunnen opbouwen of afvoeren.

Behandeling BROWNEYES

Voor het starten van de lichaamsbehandeling vindt er een intake plaats om duidelijk het doel in kaart te kunnen brengen en advies te kunnen geven naar resultaat.

Efficy Lichaamsbehandeling  60 min
€ 89,95
Afspraak maken

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief