Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Efficy is het medische esthetische toestel en bevat 3 innovatieve technologieën.
Deze staan voor resultaat als het gaat om verstevigen, afslanken, modelleren, anti-cellulite en anti-striae.

Werking Efficy:

1. RF Radiofrequentie

Er wordt een energiegolf over de huid verspreidt waardoor de vetcellen energie op kunnen nemen. Deze energie wordt omgezet in warmte zodat de collageenvezels samentrekken en de huid ontspant.
Je ervaart dit in de behandeling als een prettige warmte op de huid.
Deze warmte geeft de perfecte tempratuur aan de cellen af zodat zij perfect hun werk kunnen oppakken. De fibroblast die o.a collageen aanmaakt wordt hierdoor gestimuleerd zodat er op een hele natuurlijke wijze huidverbetering ontstaat. Binnen BROWNEYES werken we zo veel mogelijk op deze ‘natuurlijke’ wijze omdat de huid het met een beetje hulp goed zelf kan.
Warmte zorgt er ook voor dat de substantie in de vetcellen vloeibaarder wordt en gemakkelijker afgevoerd kan worden. Dit kan ervoor zorgen dat de omvang afneemt.

2. Vacuum Push Pull Therapie

Een heerlijke massage techniek zorgt ervoor dat we ons doel kunnen bereiken. Afhankelijk van het doel wordt er een programma gekozen die er voor zorgt dat de huid op de juiste manier gemasseerd wordt. Vocht wordt afgevoerd, de huid krijgt een echte ‘workout’ om te kunnen verstevigen en/of cellulite (ophopingen) te kunnen verminderen.

3. DTI Digitale Mesotherapy

Met de laatste technologie zetten we de puntjes op i. Het insluizen van de gewenste werkstof naar de juiste diepere huidlagen zorgt ervoor dat de huid de voeding heeft om te kunnen opbouwen of afvoeren.

Behandeling BROWNEYES

Voor het starten van de lichaamsbehandeling vindt er een intake plaats om duidelijk het doel in kaart te kunnen brengen en advies te kunnen geven naar resultaat.

Efficy Lichaamsbehandeling  60 min
€ 95,00
Afspraak maken

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief