Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Efficy is het medische esthetische toestel en bevat 3 innovatieve technologieën.
Deze staan voor resultaat als het gaat om verstevigen, afslanken, modelleren, anti-cellulite en anti-striae.

Werking Efficy:

1. RF Radiofrequentie

Er wordt een energiegolf over de huid verspreidt waardoor de vetcellen energie op kunnen nemen. Deze energie wordt omgezet in warmte zodat de collageenvezels samentrekken en de huid ontspant.
Je ervaart dit in de behandeling als een prettige warmte op de huid.
Deze warmte geeft de perfecte tempratuur aan de cellen af zodat zij perfect hun werk kunnen oppakken. De fibroblast die o.a collageen aanmaakt wordt hierdoor gestimuleerd zodat er op een hele natuurlijke wijze huidverbetering ontstaat. Binnen BROWNEYES werken we zo veel mogelijk op deze ‘natuurlijke’ wijze omdat de huid het met een beetje hulp goed zelf kan.
Warmte zorgt er ook voor dat de substantie in de vetcellen vloeibaarder wordt en gemakkelijker afgevoerd kan worden. Dit kan ervoor zorgen dat de omvang afneemt.

2. Vacuum Push Pull Therapie

Een heerlijke massage techniek zorgt ervoor dat we ons doel kunnen bereiken. Afhankelijk van het doel wordt er een programma gekozen die er voor zorgt dat de huid op de juiste manier gemasseerd wordt. Vocht wordt afgevoerd, de huid krijgt een echte ‘workout’ om te kunnen verstevigen en/of cellulite (ophopingen) te kunnen verminderen.

3. DTI Digitale Mesotherapy

Met de laatste technologie zetten we de puntjes op i. Het insluizen van de gewenste werkstof naar de juiste diepere huidlagen zorgt ervoor dat de huid de voeding heeft om te kunnen opbouwen of afvoeren.

Behandeling BROWNEYES

Voor het starten van de lichaamsbehandeling vindt er een intake plaats om duidelijk het doel in kaart te kunnen brengen en advies te kunnen geven naar resultaat.

Efficy Lichaamsbehandeling  60 min
€ 92,50
Afspraak maken

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Klantbeoordelingen

Friendly staff,beautiful salon good service!
J Castillo
J Castillo
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De Giessen
Lowie Van De Giessen
09:57 18 Jun 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey annoniem
Jeffrey annoniem
18:09 08 Nov 19
pedicure gedaan vrijdag mijn wenkbrauwen getatoeëerd heel fijn en makkelijk en af en toe een gezicht behandeling ik kom al jaren bij jolanda en vindt het er fijn
Joke Steijn Verhoeven
Joke Steijn Verhoeven
17:57 28 Sep 19
Goede verzorging en vriendelijk en deskundig personeel
Gerrit Verheij
Gerrit Verheij
10:48 14 Jun 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De heijer
Wg De heijer
19:21 11 Mar 19
Vanmiddag genoten van een heerlijke rugmassage en gezichtsbehandeling! Een prachtige zaak met uitstekende medewerkers! 😍 Toppers! De sfeer, de ruimte, het personeel, de warmte, het muziekje, de rust, alles heeft bijgedragen aan pure ontspanning.
Maartje Smits
Maartje Smits
17:36 11 Dec 18
Al heel veel goeds over Brown Eyes gehoord, zelf nog nooit geweest, ga zeker een X een behandeling doen😊
Patricia Theo de Jong
Patricia Theo de Jong
19:41 05 Dec 18
Ik kom hier al jaren de meiden zijn zo lief en behulpzaam, ieder heeft toch een specialiteit.
Antoinetta Rinkens
Antoinetta Rinkens
19:19 05 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief