Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Skinbar; de plek waar huidverbetering begint

Voor iedere gezichtsbehandeling start uw beleving aan de Skinbar.
Een moment voor een kopje koffie, heerlijke verse thee of een glaasje water en staat de Beauty Manager voor u klaar om naar uw wensen te luisteren.
Wat zou u graag anders zien op uw huid, wat zijn uw wensen of heeft u een drukke wek gehad en wilt u vooral even tot rust komen in een van de heerlijke verwarmde stoelen van het instituut?

Bij de eerste behandeling starten we met de nieuwste innovatie op het gebied van een professionele huidanalyse met de OBSERV 520X.
Daarna houden we zo’n 2x per jaar de huid nauwlettend in de gaten om zo de beste verzorging in de behandelingen en thuisverzorging te kunnen adviseren en de huid actief te houden.

 

OBSERV 520x

Hiermee kunnen we een kijkje in de huid nemen en de beginnende huidschade al eerder zien, waardoor we daar de behandelingen op kunnen aanpassen voordat het zichtbaar gaat worden.
Met 8 zeer duidelijke foto’s kunnen we u laten zien hoe het gesteld is met de roodheid/gevoeligheid van de huid, porie structuur, lijntjes, pigmentschade door de zon maar ook verstopte porien komen mooi in beeld.
Bij onze uitgebreide behandelingen, Maandaanbieding of kennismakingsbehandeling is deze huidanalyse altijd GRATIS.

BEHANDELING

Het is tijd om heerlijk te gaan ontspannen bij een van de schoonheidsspecialistes en zij staan dan ook de gehele behandeling voor u klaar om u heerlijk in de watten te leggen.
Van een verwarmde stoel tot een ontspannen hoofdhuid-massage tijdens het masker, voor ons is niks te veel.
We nemen de tijd voor uw beleving zodat u geheel ontspannen en met een fluweelzachte huid de salon kan verlaten.

Heeft u een combinatie behandeling geboekt met een massage, pedicure of manicure dan gaat uw beleving daar verder en anders is het natuurlijk mogelijk om gelijk een nieuwe beleving voor u te reserveren om de huid op de beste manier te ondersteunen.
Mocht u thuis even willen kijken welke mogelijkheden het beste uitkomen dan is het een optie om online in ons systeem uw afspraken vast te zetten om verzekerd te zijn van een plekje.

Afspraak maken
 

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol H.
Carrol H.
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief