Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Skinbar; de plek waar huidverbetering begint

Voor iedere gezichtsbehandeling start uw beleving aan de Skinbar.
Een moment voor een kopje koffie, heerlijke verse thee of een glaasje water en staat de Beauty Manager voor u klaar om naar uw wensen te luisteren.
Wat zou u graag anders zien op uw huid, wat zijn uw wensen of heeft u een drukke wek gehad en wilt u vooral even tot rust komen in een van de heerlijke verwarmde stoelen van het instituut?

Bij de eerste behandeling starten we met de nieuwste innovatie op het gebied van een professionele huidanalyse met de OBSERV 520X.
Daarna houden we zo’n 2x per jaar de huid nauwlettend in de gaten om zo de beste verzorging in de behandelingen en thuisverzorging te kunnen adviseren en de huid actief te houden.

 

OBSERV 520x

Hiermee kunnen we een kijkje in de huid nemen en de beginnende huidschade al eerder zien, waardoor we daar de behandelingen op kunnen aanpassen voordat het zichtbaar gaat worden.
Met 8 zeer duidelijke foto’s kunnen we u laten zien hoe het gesteld is met de roodheid/gevoeligheid van de huid, porie structuur, lijntjes, pigmentschade door de zon maar ook verstopte porien komen mooi in beeld.
Bij onze uitgebreide behandelingen, Maandaanbieding of kennismakingsbehandeling is deze huidanalyse altijd GRATIS.

BEHANDELING

Het is tijd om heerlijk te gaan ontspannen bij een van de schoonheidsspecialistes en zij staan dan ook de gehele behandeling voor u klaar om u heerlijk in de watten te leggen.
Van een verwarmde stoel tot een ontspannen hoofdhuid-massage tijdens het masker, voor ons is niks te veel.
We nemen de tijd voor uw beleving zodat u geheel ontspannen en met een fluweelzachte huid de salon kan verlaten.

Heeft u een combinatie behandeling geboekt met een massage, pedicure of manicure dan gaat uw beleving daar verder en anders is het natuurlijk mogelijk om gelijk een nieuwe beleving voor u te reserveren om de huid op de beste manier te ondersteunen.
Mocht u thuis even willen kijken welke mogelijkheden het beste uitkomen dan is het een optie om online in ons systeem uw afspraken vast te zetten om verzekerd te zijn van een plekje.

Afspraak maken
 

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief