Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd en de huid wordt gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe, jonge en elastische huidcellen. Met behulp van microkristallen worden dode huidcellen en oneffenheden op een veilige manier van de huid ‘afgeslepen’. Wij werken met de ‘Skin Peeler’, dit apparaat heeft al meerdere malen de prijs gewonnen als beste microdermabrasie apparaat.

Vrijwel iedereen krijgt vroeg of laat last van rimpeltjes, pigmentvlekjes, littekens en verlies van vitaliteit. Dit als gevolg van levensstijl (stress, roken, alcohol, voeding) en milieu invloeden. Gelukkig kunnen deze problemen snel en effectief verholpen worden met de unieke combinatie van microdermabrasie in een passend huidplan.

Microdermabrasie behandeling

Tijdens deze behandeling wordt er met aluminium microkristallen de bovenste laag dode huidcellen pijnloos van de huid verwijdert. Hierdoor is er naderhand een betere opname van producten in de huid, zodat de werkstoffen de huid goed kunnen voeden. Zo creëert de huid meer weerstand tegen de invloeden van buitenaf. De perfecte behandeling die eenmalig kan worden toegepast als oppepper of in kuurvorm van 6 behandelingen voor een intensieve huidverbetering.
De behandeling in kuurvorm wordt 1x per week uitgevoerd, dit omdat de werkstoffen van de behandeling nog 2 weken doorwerken. Wanneer er tussentijds een nieuwe behandeling uitgevoerd wordt kunnen de werkstoffen dieper doordringen in de huidlagen, waardoor meer resultaat haalbaar is.

Direct na de behandeling ziet de huid er frisser, stralender en vitaler uit en is er een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes. De behandelduur en/of kuur is afhankelijk van uw huid conditie, waarvan wij u graag bewust maken voor een langdurig resultaat.

 

Microdermabrasie 60 min.
€ 129,95
Microdermabrasie kuur van 6 behandelingen*
€ 649,75

* Elke week, 6e behandeling GRATIS

Microdermabrasie extra deel*
€ 29,95

* Uitsluitend in combinatie met een gezichtsbehandeling.

 

Afspraak maken

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief