Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Image Skincare

Iedereen heeft recht op een gezonde huid. IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. De behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. Oprichtster en huidtherapeute Janna Ronert kampte indertijd zelf met rosacea. Zij kon geen huidverbeteringsproduct vinden dat zowel natuurlijk als bewezen effectief was. De missie van Janna luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid. En dat je dit op een zo’n eenvoudig en effectief mogelijke manier moet kunnen realiseren.

Al de lijnen bevatten hoogwaardige ingrediënten en worden gekenmerkt door een specifieke focus op huidverbetering (bijv. huidveroudering, gevoeligheid, pigmentatie, acne). Alle producten bevatten een hoog percentage aan effectieve werkstoffen, wat ook wel wordt aangeduid als cosmeceutical. Dit wil zeggen dat de werkstoffen voornamelijk doordringen tot in het weefsel onder het huidoppervlak. Om deze reden adviseren wij om een skincare routine op te bouwen waarin onze lijnen met elkaar worden gecombineerd, ook wel Mix & Match genoemd. Dit is één van de belangrijkste stappen binnen het samenstellen van je IMAGE Skincare routine. De verschillende lijnen zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze elkaar ondersteunen en aanvullen, waardoor een combinatie van de lijnen het meest effectief werkt. Zo geef je je huid een zo breed mogelijke verzorging en voorkom je een overschot aan dezelfde ingrediënten. Heb je bijvoorbeeld een acnehuid? Dan is het verminderen van de talgproductie een belangrijk onderdeel, maar ook het kalmeren van de huid om irritatie te voorkomen.

Alle producten zijn vrij van chemische kleur- en geurstoffen, parabenen.

Fruitzuurpeeling

Fruitzuurpeeling is een intensieve peeling om oppervlakkige rimpeltjes te verzachten en verkleuringen van de huid te verminderen of te laten verdwijnen. Onze fruitzuurbehandeling is een zeer doeltreffende behandeling voor het activeren van de celvernieuwing (lang termijn effect) en revitaliseren van de huid. Specifiek voor de licht beschadigde huid, onzuivere (rokers) huid, acne littekens en overmatige pigmentvlekjes. Verhoogt de soepelheid van de huid, waardoor de huid weer veerkrachtig en soepel wordt.
Image huidpeeling bestaat uit een complex van fruitzuren, die de huid ontdoen van oude cellen en die de huid lichter maken. Dankzij de formule van zeer fijn op elkaar afgestemde ingrediënten, wordt de fruitzuurpeeling goed door de huid verdragen. Wanneer de fruitzuurpeeling op de huid is aangebracht kan dit een licht prikkelend, brandend of jeukend gevoel geven.

Elke behandeling wordt met uiterste zorg uitgevoerd en is een totaal beleving. In de behandeling bereiden we de huid voor op de peeling, brengen de peeling aan en verzorgen we de huid voor het beste resultaat.
Image Skincare heeft een uitgebreide peeling-lijn waarmee een tal van behandelingen worden uitgevoerd tegen verschillende ongemakken, zoals huidveroudering, fijne lijntjes, pigment, rosacea, droge huid, geïrriteerde huid.

 

Ormedic Lift Solution

Een Level 1 enzymatische peeling. Een blend van pompoen, ananas, papaja en mango fruit enzymen. Deze peeling is zeer geschikt voor de geïrriteerde huid, een huid die uit balans is of een huid die wat meer last heeft van een onzuivere of vale teint.
Lees meer..

€ 129,95
Signature Lift Solution

Een level 1 enzymatische peeling. Een blend van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen welke de vernieuwing van de cellen stimuleert. Deze peeling is zeer geschikt voor een huid die droog en/of gedehydrateerd is of voor een huid met rosacea.
Lees meer..

€ 129,95
Lightening Lift Solution

Een level 2 chemische peeling. Door een blend van innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen in de huid. Deze peeling is zeer geschikt voor een huid met hyperpigmentatie.
Lees meer..

€ 129,95
Wrinkle Lift Solution

Een level 2 chemische peeling. Een blend van glycolzuur gecombineerd met retinol geeft deze peeling zijn kracht. Zeer geschikt voor een huid met wat meer tekenen van veroudering. Het laat de huid direct meer stevig, verfrist en gerevitaliseerd achter.
Lees meer..

€ 129,95
Acne Lift Solution

Een level 2 chemische peeling. Een blend van glycol- en salicylzuur welke de huid kalmeert, onzuiverheden terugdringt. De huid krijgt een detox welke direct resulteert in een frisse, zuivere huid. Deze peeling is zeer geschikt voor een vette huid, verwijde poriën, acnegevoeligheid en acne.
Lees meer..

€ 129,95

 

De I-Peel Fruitzuurpeeling behandeling kan als losse behandeling ondergaan worden. Voor (langdurige) resultaten is het aan te raden om de behandeling als een kuurverband te ondergaan. Afhankelijk van het probleem van de huid worden de hoeveelheid behandelingen in kuurverband gepland, dit kan dus voor iedereen verschillend zijn.

 

Afspraak maken

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol H.
Carrol H.
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief