Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Image Skincare

Iedereen heeft recht op een gezonde huid. IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. De behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. Oprichtster en huidtherapeute Janna Ronert kampte indertijd zelf met rosacea. Zij kon geen huidverbeteringsproduct vinden dat zowel natuurlijk als bewezen effectief was. De missie van Janna luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid. En dat je dit op een zo’n eenvoudig en effectief mogelijke manier moet kunnen realiseren.

Al de lijnen bevatten hoogwaardige ingrediënten en worden gekenmerkt door een specifieke focus op huidverbetering (bijv. huidveroudering, gevoeligheid, pigmentatie, acne). Alle producten bevatten een hoog percentage aan effectieve werkstoffen, wat ook wel wordt aangeduid als cosmeceutical. Dit wil zeggen dat de werkstoffen voornamelijk doordringen tot in het weefsel onder het huidoppervlak. Om deze reden adviseren wij om een skincare routine op te bouwen waarin onze lijnen met elkaar worden gecombineerd, ook wel Mix & Match genoemd. Dit is één van de belangrijkste stappen binnen het samenstellen van je IMAGE Skincare routine. De verschillende lijnen zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze elkaar ondersteunen en aanvullen, waardoor een combinatie van de lijnen het meest effectief werkt. Zo geef je je huid een zo breed mogelijke verzorging en voorkom je een overschot aan dezelfde ingrediënten. Heb je bijvoorbeeld een acnehuid? Dan is het verminderen van de talgproductie een belangrijk onderdeel, maar ook het kalmeren van de huid om irritatie te voorkomen.

Alle producten zijn vrij van chemische kleur- en geurstoffen, parabenen. Zijn dierproefvrij en zijn milieubesparend.

Fruitzuurpeeling

Fruitzuurpeeling is een intensieve peeling om oppervlakkige rimpeltjes te verzachten en verkleuringen van de huid te verminderen of te laten verdwijnen. Onze fruitzuurbehandeling is een zeer doeltreffende behandeling voor het activeren van de celvernieuwing (lang termijn effect) en revitaliseren van de huid. Specifiek voor de licht beschadigde huid, onzuivere (rokers) huid, acne littekens en overmatige pigmentvlekjes. Verhoogt de soepelheid van de huid, waardoor de huid weer veerkrachtig en soepel wordt.
Image huidpeeling bestaat uit een complex van fruitzuren, die de huid ontdoen van oude cellen en die de huid lichter maken. Dankzij de formule van zeer fijn op elkaar afgestemde ingrediënten, wordt de fruitzuurpeeling goed door de huid verdragen. Wanneer de fruitzuurpeeling op de huid is aangebracht kan dit een licht prikkelend, brandend of jeukend gevoel geven.

Elke behandeling wordt met uiterste zorg uitgevoerd en is een totaal beleving. In de behandeling bereiden we de huid voor op de peeling, brengen de peeling aan en verzorgen we de huid voor het beste resultaat.
Image Skincare heeft een uitgebreide peeling-lijn waarmee een tal van behandelingen worden uitgevoerd tegen verschillende ongemakken, zoals huidveroudering, fijne lijntjes, pigment, rosacea, droge huid, geïrriteerde huid.

 

Ormedic Lift Solution

Een Level 1 enzymatische peeling. Een blend van pompoen, ananas, papaja en mango fruit enzymen. Deze peeling is zeer geschikt voor de geïrriteerde huid, een huid die uit balans is of een huid die wat meer last heeft van een onzuivere of vale teint.
Lees meer..

€ 129,95
Signature Lift Solution

Een level 1 enzymatische peeling. Een blend van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen welke de vernieuwing van de cellen stimuleert. Deze peeling is zeer geschikt voor een huid die droog en/of gedehydrateerd is of voor een huid met rosacea.
Lees meer..

€ 129,95
Lightening Lift Solution

Een level 2 chemische peeling. Door een blend van innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen in de huid. Deze peeling is zeer geschikt voor een huid met hyperpigmentatie.
Lees meer..

€ 129,95
Wrinkle Lift Solution

Een level 2 chemische peeling. Een blend van glycolzuur gecombineerd met retinol geeft deze peeling zijn kracht. Zeer geschikt voor een huid met wat meer tekenen van veroudering. Het laat de huid direct meer stevig, verfrist en gerevitaliseerd achter.
Lees meer..

€ 129,95
Acne Lift Solution

Een level 2 chemische peeling. Een blend van glycol- en salicylzuur welke de huid kalmeert, onzuiverheden terugdringt. De huid krijgt een detox welke direct resulteert in een frisse, zuivere huid. Deze peeling is zeer geschikt voor een vette huid, verwijde poriën, acnegevoeligheid en acne.
Lees meer..

€ 129,95

 

De I-Peel Fruitzuurpeeling behandeling kan als losse behandeling ondergaan worden. Voor (langdurige) resultaten is het aan te raden om de behandeling als een kuurverband te ondergaan. Afhankelijk van het probleem van de huid worden de hoeveelheid behandelingen in kuurverband gepland, dit kan dus voor iedereen verschillend zijn.

 

Afspraak maken

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief