Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Doelgericht behandelen in drie stappen

BROWNEYES huidscan stap1 Skinanalyse

1. SKINANALYSE

vernieuwde skinanalyse met OBSERV 520x

Met de OBSERV520x maken wij een scherpe huidanalyse, waarin de oorzaken van een verminderde huidconditie naar voren komen. Dit is de eerste stap naar uw persoonlijke huidplan.
OBSERV huidanalyse bij BROWNEYES
De OBSERV 520X is het nieuwste en meest geavanceerde huidscan apparaat van dit moment. Huidproblemen ontstaat vaak in de diepere huidlagen en worden pas later zichtbaar aan de buitenkant. De OBSERV analyseert deze diepere huidlagen en brengt de resultaten via foto’s haarscherp in beeld.
Na het bespreken van je wensen maken we met de OBSERV520x in een korte tijd 8 foto’s van de huid i.c.m verschillende belichtingen.
Het herhaaldelijk uitvoeren van de huidanalyse stelt ons in staat de verschillende resultaten te vergelijken en de behoefte van de huid af te stemmen op de te gebruiken thuisproducten en komende behandelingen. Zo kun je ook zelf precies kunt zien wat er verandert in de huid.
 

BROWNEYES huidscan stap2 Producten

2. PRODUCTEN

de juiste producten voor uw huidproblemen

Binnen BROWNEYES wordt gewerkt met gewerkt met verschillende toonaangevende merken. Het Spaanse ‘Germaine de Capuccini’ is een hoogwaardig merk dat wordt ingezet bij de behandeling van de gevoelige huidtypen. Het staat in de top 5 wereldwijd van de professionele cosmetica. Het noemen waard is ook het Amerikaanse merk Image Skincare. De producten bevatten veel fruitzuren waarmee de dieperliggende huidproblemen, die voor het blote oog normaliter onzichtbaar zijn, worden aangepakt. Met deze merken werken we op het ‘Stratum Basale’. Dit is de huidlaag waarin de nieuwe huidcellen worden aangemaakt met met de juiste voeding van de producten een sterkere huid met meer weerstand kunnen creëren. 60% van je eindresultaat voor de huid is te behalen met de dagelijkse juiste thuisverzorging.

 

BROWNEYES huidscan stap3 behandelingen

3. BEHANDELINGEN

de juiste behandelingen voor het beste resultaat

Tijdens stap 1 wordt er aan de skinbar gekeken en besproken welke behandelingen en welk merk daar het best bij aansluiten. Alle huidspecialisten binnen BROWNEYES zijn hoogwaardig opgeleid en delen graag de kennis van de huid om een beter inzicht te krijgen van de huid. Bij huidproblemen kan er meegedacht worden in behandelingen in kuurvorm om doelgericht te kunnen werken naar de gewenste droomhuid. Onze specialisten stralen als uw huid straalt.

Maak nu een afspraak voor jouw persoonlijke huidplan of bel 0184-6333746 en neem een kijkje in de huid.

Afspraak maken

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief