Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Doelgericht behandelen in drie stappen

BROWNEYES huidscan stap1 Skinanalyse

1. SKINANALYSE

vernieuwde skinanalyse met OBSERV 520x

Met de OBSERV520x maken wij een scherpe huidanalyse, waarin de oorzaken van een verminderde huidconditie naar voren komen. Dit is de eerste stap naar uw persoonlijke huidplan.
OBSERV huidanalyse bij BROWNEYES
De OBSERV 520X is het nieuwste en meest geavanceerde huidscan apparaat van dit moment. Huidproblemen ontstaat vaak in de diepere huidlagen en worden pas later zichtbaar aan de buitenkant. De OBSERV analyseert deze diepere huidlagen en brengt de resultaten via foto’s haarscherp in beeld.
Na het bespreken van je wensen maken we met de OBSERV520x in een korte tijd 8 foto’s van de huid i.c.m verschillende belichtingen.
Het herhaaldelijk uitvoeren van de huidanalyse stelt ons in staat de verschillende resultaten te vergelijken en de behoefte van de huid af te stemmen op de te gebruiken thuisproducten en komende behandelingen. Zo kun je ook zelf precies kunt zien wat er verandert in de huid.
 

BROWNEYES huidscan stap2 Producten

2. PRODUCTEN

de juiste producten voor uw huidproblemen

Binnen BROWNEYES wordt gewerkt met gewerkt met verschillende toonaangevende merken. Het Spaanse ‘Germaine de Capuccini’ is een hoogwaardig merk dat wordt ingezet bij de behandeling van de gevoelige huidtypen. Het staat in de top 5 wereldwijd van de professionele cosmetica. Het noemen waard is ook het Amerikaanse merk Image Skincare. De producten bevatten veel fruitzuren waarmee de dieperliggende huidproblemen, die voor het blote oog normaliter onzichtbaar zijn, worden aangepakt. Met deze merken werken we op het ‘Stratum Basale’. Dit is de huidlaag waarin de nieuwe huidcellen worden aangemaakt met met de juiste voeding van de producten een sterkere huid met meer weerstand kunnen creëren. 60% van je eindresultaat voor de huid is te behalen met de dagelijkse juiste thuisverzorging.

 

BROWNEYES huidscan stap3 behandelingen

3. BEHANDELINGEN

de juiste behandelingen voor het beste resultaat

Tijdens stap 1 wordt er aan de skinbar gekeken en besproken welke behandelingen en welk merk daar het best bij aansluiten. Alle huidspecialisten binnen BROWNEYES zijn hoogwaardig opgeleid en delen graag de kennis van de huid om een beter inzicht te krijgen van de huid. Bij huidproblemen kan er meegedacht worden in behandelingen in kuurvorm om doelgericht te kunnen werken naar de gewenste droomhuid. Onze specialisten stralen als uw huid straalt.

Maak nu een afspraak voor jouw persoonlijke huidplan of bel 0184-6333746 en neem een kijkje in de huid.

Afspraak maken

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol H.
Carrol H.
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief