Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

hannah

Huidtherapeute Hannah Hakze werd al op jonge leeftijd geconfronteerd met littekens van een ernstig ongeluk. Zoekend in de wirwar van specialisten en beloftes, besloot zij op een bepaald moment de touwtjes zelf in de handen te nemen.
Toen wijlen Hannah Hakze in 1979 begon, had ze een duidelijke missie voor ogen; ‘Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet’!

De doelstelling van onze hannah huidcoaches is om u bewust te maken van uw huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannah methode, producten en technieken. hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij u als mens volledig centraal staat. U wordt met empathie door onze huidcoach behandeld met huidverbetering als doel. De hannah producten worden ook speciaal op uw huid afgestemd, want iedere huid is uniek! Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel van de huidverbetering. Onze huidcoach begeleidt, maar zelf zal u de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van uw huid moeten nemen.

 

hannah gezichtsbehandeling

Beleef de Xperience behandeling en word u door onze hannah huidcoach getrakteerd op een effectieve behandeling en persoonlijk productadvies met huidverbetering als resultaat! Persoonlijke huidmeting met de ‘Skin Analyser‘ en een intensieve behandeling afgestemd op uw huidtype incl. epileren of harsen bovenlip of verven wimpers of wenkbrauwen.

De unieke werkwijze van reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen geven uw huid een kans..

De huid kan extra worden gestimuleerd met één van de beste methodes uit het hannah programma; de bindweefselmassage!
Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. huiddefecten, rimpels en verklevingen eerder ontstaan, omdat de celwanden namelijk niet meer in staat zijn om voldoende voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding in het onderhuids bindweefsel, waardoor de natuurlijke circulatie verbeterd met als resultaat een duidelijke zichtbare huidverbetering.

De bindweefselmassage is toe te passen bij verschillende huidproblemen en huidoneffenheden zoals; een vermoeide huid, een vale huid, littekenvorming, acne en om huidveroudering te vertragen.

Er worden onder andere de volgende effecten bereikt met de massage:

  • Het opheffen van onderhuidse verklevingen.
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van het onderhuids bindweefsel.
  • Verbetering van de huidconditie.
  • Bevordert de celdeling.
  • Vermindert rimpels, kraaienpootjes en littekens.
  • Stimuleert de huiddoorbloeding.
  • Verbetert de opname van de werkstoffen.

Dit geeft uw huid dus echt dé boost die het nodig heeft. De werkzaamheid en de effectiviteit verhoogd als de massage in kuurverband wordt toepast. Dit houdt in dat u start met éénmaal per week een bindweefselmassage gedurende een aantal weken achter elkaar.

 

hannah Xperience   30 min.
€ 29,95
hannah Xperience   45 min.
€ 44,95
hannah Xperience* 60 min.
€ 59,95

* Bindweefselmassage vanaf 60 minuten inclusief.
Afspraak maken

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief