Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

hannah

GEEF JE HUID EEN KANS!

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

 

hannah Xperience

De doelstelling van de hannah Xperience is om je bewust te maken van je huid en te laten ervaren wat echte huidverbetering is door middel van de hannah technieken en producten. Tijdens de anderhalf uur durende Xperience, word je door de hannah huidcoach getrakteerd op een effectieve behandeling en persoonlijk productadvies met huidverbetering als resultaat!

alle stappen van het hannah-systeem worden doorlopen met producten die speciaal voor je huid geselecteerd zijn: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Je wordt met empathie als individu behandeld met huidverbetering als doel. Het gebruik van de hannah producten thuis om deze behandeling te ondersteunen, is een essentieel onderdeel van de hannah Xperience.

Incl. de exclusieve hannah bindweefselmassage!

Daarnaast heeft BROWNEYES een aantal mogelijkheden om de huid te onderhouden of voor een minder intensieve kennismaking met onderstaande behandelingen. Minder werkstoffen en een kortere behandeling.

€ 129,95
hannah   30 min.
€ 29,95
hannah   45 min.
€ 44,95
hannah    60 min.
€ 59,95
Afspraak maken

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief