Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Dermatech Pen

Germaine de Capuccini slaagt erin met het Synergyage Project een nieuwe technologie neer te zetten met medische cosmetica. Deze cosmeceuticals zijn van de aller hoogste kwaliteit en bieden aan verschillende uitdagingen betere, snellere en langdurige resultaten. Krachtige ingrediënten en maximale concentraties om het uitzicht van de huid grondig te verbeteren.

De Dermatech Pen is een automatisch microneedle-apparaat, die via een module met 36 micronaaldjes van chirurgisch staal op gecontroleerde wijze beschadigingen in de huid veroorzaakt. Dit om de collageenaanmaak te stimuleren en tegelijkertijd een beter opname van actieve werkstoffen te vergroten.
Daarom zijn dé juiste producten bij deze behandeling noodzakelijk om een gewenst resultaat te bereiken.

Het gecontroleerd perforeren veroorzaakt een natuurlijke reactie van de huid om deze te herstellen en weer actief aan het werk te zetten. De fibroblast gaat hierdoor meer collageen 1 , 3 en 4, elastine en glycosaminoglycanen aanmaken. Dit proces zorgt voor een betere textuur, veerkracht en huidverjonging.

Kuur

BROWNEYES adviseert de Dermatech Pen behandeling 4x te herhalen voor een optimaal resultaat. De behandeling wordt dan 1x per 2 weken uitgevoerd en wordt ervaren als prettig en minimaal gevoelig. Wel is het belangrijk dat de huid voldoende en dé juiste werkstoffen krijgt na de behandeling/tijdens de kuur om de huid te kunnen laten herstellen en een goed resultaat te behalen. Deze specifieke thuisproducten worden aan de Skinbar toegelicht en besproken.

 

Afspraak maken   Terug

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief