Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Dermatech Pen

Germaine de Capuccini slaagt erin met het Synergyage Project een nieuwe technologie neer te zetten m

et medische cosmetica. Deze cosmeceuticals zijn van de aller hoogste kwaliteit en bieden aan verschillende uitdagingen betere, snellere en langdurige resultaten. Krachtige ingrediënten en maximale concentraties om het uitzicht van de huid grondig te verbeteren.

De Dermatech Pen is een automatisch microneedle-apparaat, die via een module met 36 micronaaldjes van chirurgisch staal op gecontroleerde wijze beschadigingen in de huid veroorzaakt. Dit om de collageenaanmaak te stimuleren en tegelijkertijd een beter opname van actieve werkstoffen te vergroten.Daarom zijn dé juiste producten bij deze behandeling noodzakelijk om een gewenst resultaat te bereiken.

Het gecontroleerd perforeren veroorzaakt een natuurlijke reactie van de huid om deze te

herstellen en weer actief aan het werk te zetten. De fibroblast gaat hierdoor meer collageen 1 , 3 en 4, elastine en glycosaminoglycanen aanmaken. Dit proces zorgt voor een betere textuur, veerkracht en huidverjonging.

Kuur

BROWNEYES adviseert de Dermatech Pen behandeling 4x te herhalen voor een optimaal resultaat. De behandeling wordt dan 1x per 2 weken uitgevoerd en wordt ervaren als prettig en minimaal gevoelig. Wel is het belangrijk dat de huid voldoende en dé juiste werkstoffen krijgt na de behandeling/tijdens de kuur om de huid te kunnen laten herstellen en een goed resultaat te behalen. Deze specifieke thuisproducten worden aan de Skinbar toegelicht en besproken.

 

Afspraak maken   Terug

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol H.
Carrol H.
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief