Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Dermatech Pen

Germaine de Capuccini slaagt erin met het Synergyage Project een nieuwe technologie neer te zetten m

et medische cosmetica. Deze cosmeceuticals zijn van de aller hoogste kwaliteit en bieden aan verschillende uitdagingen betere, snellere en langdurige resultaten. Krachtige ingrediënten en maximale concentraties om het uitzicht van de huid grondig te verbeteren.

De Dermatech Pen is een automatisch microneedle-apparaat, die via een module met 36 micronaaldjes van chirurgisch staal op gecontroleerde wijze beschadigingen in de huid veroorzaakt. Dit om de collageenaanmaak te stimuleren en tegelijkertijd een beter opname van actieve werkstoffen te vergroten.Daarom zijn dé juiste producten bij deze behandeling noodzakelijk om een gewenst resultaat te bereiken.

Het gecontroleerd perforeren veroorzaakt een natuurlijke reactie van de huid om deze te

herstellen en weer actief aan het werk te zetten. De fibroblast gaat hierdoor meer collageen 1 , 3 en 4, elastine en glycosaminoglycanen aanmaken. Dit proces zorgt voor een betere textuur, veerkracht en huidverjonging.

Kuur

BROWNEYES adviseert de Dermatech Pen behandeling 4x te herhalen voor een optimaal resultaat. De behandeling wordt dan 1x per 2 weken uitgevoerd en wordt ervaren als prettig en minimaal gevoelig. Wel is het belangrijk dat de huid voldoende en dé juiste werkstoffen krijgt na de behandeling/tijdens de kuur om de huid te kunnen laten herstellen en een goed resultaat te behalen. Deze specifieke thuisproducten worden aan de Skinbar toegelicht en besproken.

 

Afspraak maken   Terug

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief