Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Germaine de Capuccini

BROWNEYES is ambassadrice van dit Spaanse merk in Nederland, wat zich mag rekenen tot de beste cosmetica merken wereldwijd! Natuurlijke ingrediënten en steeds vernieuwde technologieën houden dit merk hoogstaand.

Germaine de Capuccini is vooruitstrevend en trendsettend op beauty- en wellnessgebied. De behandelingen vormen een unieke, exclusieve ervaring voor de klant. Niet alleen vanwege de kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook vanwege de uitstraling en de sfeer in de salon.

In 1964 is Germaine de Capuccini opgericht door Carmen Vidal. Zij produceerde de eerste producten van het merk in de keuken van haar eigen salon. Die ambitie ontstond uit haar interesse voor natuurlijke werkstoffen. Haar doel was het creëren van producten met een perfecte balans tussen schoonheid en welzijn. Deze filosofie wordt tot op de dag van vandaag nageleefd.
Carmen Vidal koos als embleem de zwaan, symbool van kracht en elegantie en staat voor de schoonheid van elke vrouw.
In de naam verwerkte ze een deel van Frankrijk, wat haar tweede vaderland was toen ze er studeerde en woonde: Germaine. En daarnaast een ode aan de musicienne en actrice die haar fascineerde: Capucine.

Maak kennis met Germaine de Capuccini en ervaar de rust, zachte geuren en verbluffende resultaten.

 

Germaine de Capuccini gezichtsbehandeling

Wie denk aan het merk Germaine de Capuccini, moet denken aan een groot aanbod specifieke behandelingen en productlijnen! Van de jonge huid met onzuiverheden tot de rijpere huid met expressielijntjes of pigment verschuivingen, maar ook voor de huid die specifieke verzorging nodig heeft als rosacea, eczeem of de overgevoelige huid.

BROWNEYES  en Germaine de Capuccini hebben het alles omvattende concept, waarbij u kiest voor de behandelingstijd en wij hierin kiezen voor de meest doeltreffende behandeling. Afhankelijk van uw wensen helpen wij u graag met de keuze van de gezichtsbehandeling.

GdC gezichtsbehandeling  30 min.
€ 29,95
GdC gezichtsbehandeling  45 min.
€ 44,95
GdC gezichtsbehandeling* 60 min.
€ 59,95

*Exclusieve Kirei methode vanaf 60 minuten inbegrepen.

Germaine de Capuccini mannenbehandeling

Germaine de Capuccini heeft de oplossing voor de mannenhuid. Exclusief gecreëerd voor mannen die willen verzorgen met specifieke producten, aangepast aan de behoeften van de mannenhuid. Specifieke formules met natuurlijke bestanddelen als berkensap, olijfbladextract en vitamine c die dubbel doeltreffend zijn. Het resultaat is duurzaam en geeft maximaal comfort.

Ervaar de échte mannenbeleving met het zwarte ontgiftende (detox) masker en de dominante mannengeur!

GdC mannenbehandeling 60 min.
€ 69,95

 

Afspraak maken

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief