Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Germaine de Capuccini

BROWNEYES is ambassadrice van dit Spaanse merk in Nederland, wat zich mag rekenen tot de beste cosmetica merken wereldwijd! Natuurlijke ingrediënten en steeds vernieuwde technologieën houden dit merk hoogstaand.

Germaine de Capuccini is vooruitstrevend en trendsettend op beauty- en wellnessgebied. De behandelingen vormen een unieke, exclusieve ervaring voor de klant. Niet alleen vanwege de kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook vanwege de uitstraling en de sfeer in de salon.

In 1964 is Germaine de Capuccini opgericht door Carmen Vidal. Zij produceerde de eerste producten van het merk in de keuken van haar eigen salon. Die ambitie ontstond uit haar interesse voor natuurlijke werkstoffen. Haar doel was het creëren van producten met een perfecte balans tussen schoonheid en welzijn. Deze filosofie wordt tot op de dag van vandaag nageleefd.
Carmen Vidal koos als embleem de zwaan, symbool van kracht en elegantie en staat voor de schoonheid van elke vrouw.
In de naam verwerkte ze een deel van Frankrijk, wat haar tweede vaderland was toen ze er studeerde en woonde: Germaine. En daarnaast een ode aan de musicienne en actrice die haar fascineerde: Capucine.

Maak kennis met Germaine de Capuccini en ervaar de rust, zachte geuren en verbluffende resultaten.

 

Germaine de Capuccini Expert behandelingen

Wie denk aan het merk Germaine de Capuccini, moet denken aan een groot aanbod specifieke behandelingen en productlijnen! Van de jonge huid met onzuiverheden tot de rijpere huid met expressielijntjes of pigment verschuivingen, maar ook voor de huid die specifieke verzorging nodig heeft als rosacea, eczeem of de overgevoelige huid.

BROWNEYES  en Germaine de Capuccini hebben het alles omvattende concept, waarbij u kiest voor de behandelingstijd en wij hierin kiezen voor de meest doeltreffende behandeling. Afhankelijk van uw wensen helpen wij u graag met de keuze van de gezichtsbehandeling.

Germaine de Capuccini Hydracure

Intense Hydratatie voor de vochtarme huid.
100% van onze klanten ervaart direct na de behandeling meer hydratatie. Door de unieke Hydractive mix van ingrediënten als hyaluronzuur en natuurlijk bronwater uit Izumo Yumura thermische bron uit Japan. Uw huid is voorzien van een natuurlijk genezend vermogen om vocht vast te houden.
Lees meer..

€ 129,95
Germaine de Capuccini Rozen

Geharmoniseerde facial voor de gestressde en gevoelige huid.
Kalmerende en pure rozenbottel olie, bekent om zijn helende werking en om de doffe toon van de huid te revitaliseren.  Uw gezichtsbehandeling is compleet met ons 5 rozenblaadjesmasker welke de huid kalmeert. Een luxe zachte aanraking van de huid geven de huid en de geest rust.

€ 129,95
Germaine de Capuccini So Delicate

Natuurlijke gezichtsbehandeling om de gevoelige huid te kalmeren.
Een mix van natuurlijke plantenextracten en oliën gecombineerd met exclusieve technologien om het stratum corneum (de buitenste huidlaag) te herstellen, welke bij de gevoelige huid vaak aangetast is. Natuurlijk afweermechanisme van de huid wordt gestimuleerd en het huidtolerantieniveau  wordt verhoogd voor een prettig gevoel.
Lees meer..

€ 129,95
Germaine de Capuccini Vit. C+ A.G.E

Meer vitaliteit en kleur op de huid.
In deze gelaatsbehandeling kiezen voor ingredienten uit ume-extract om beschadigde elastine en collageenvezels veroorzaakt door versuikering en UV-straling te bestrijden.
Extra Vitamine – C derivaat beidt een krachtige anti-oxidant, beschermer en versteviger en geeft de huid een frisse en gezonde glans.
Lees meer..

€ 129,95
Germaine de Capuccini Excel Therapy O2 Cityproof

Zuurstofboost voor de huid.
Polution (luchtvervuiling) staat momenteel op nummer 2 als oorzaakt van huid veroudering. De Cityproof behandeling bevat 2 revolutionere masker die de huid herstellen en beschermen tegen schade door vervuiling en externe stress. Het oxygenerende bubbelmasker geeft pure zuurstof af in de diepere huidlagen. Het 2e masker is gebasseerd op het Dual Matrix Technologie om het afweermechanisme in de huid te activeren.
Lees meer..

€ 129,95
Germaine de Capuccini Timexpert SRNS

Krachtige Anti-Aging behandeling voor de vermoeide huid.
Iedere dag worden er duizende cellen van onze huid beschadigd door onze levensstijl en omgevingsinvloeden.  Na verloop van tijd kan de genstructuur in de huid zich niet meer herstellen en stopt het met produceren van essentiële eiwitten die het houd verouderings proces van nature vertragen. Global-Anti Aging hersteld deze slapende genen en stimuleerd de celregeneratie.
Lees meer..

€ 129,95
Germaine de Capuccini Timexpert Rides Neo Age NIEUW 2020

Krachtige Anti-Aging behandeling om statische en dynamische rimpels te verminderen.
Keer de tijd om met de nieuwste technology tegen rimpels. De natuurlijk manier om de rimpel van binnenuit te ontspannen en de voeding om de huid op te spannen geven een mooi resultaat. Deze behandeling adviseren we in een kuur van 3 behandeling met een tussentijd van maximaal 2 weken.

€ 129,95
Germaine de Capuccini Timexpert Lift(IN)

De huid verstevigen en terug stevig in haar contour terug krijgen.
De kern van deze behandeling ligt in het V-matrix complex. Hiermee is het mogelijk de gehele dermis op nieuw op te bouwen en te herstructureren. Hierdoor wordt de huid van binnenuit getransformeerd met meer stevigheid en vitaliteit.
Lees meer..

€ 129,95
Germaine de Capuccini Timexpert White

De behandeling voor de huid met pigmentverschillen.
Pigmenten die zich ophopen geven een vervelend ‘vlek’ in het gezicht of verspreide pigmentatie. De unieke technology van Germaine de Capuccini geeft de huid een egale glans met een zachtere uitstraling.
Lees meer..

€ 129,95
Germaine de Capuccini Dermatech

Een gepersonaliseerde micronaald behandeling om de productie van collageen te stimuleren. De dermatech behandeling wordt gecombineerd met de Synergyage Cosmecuticals voor de behandeling van grove poriën, rimpels, verlies van elastiteit, een doffe tonus en striae.
Lees meer..

€ 179,95
Germaine de Capuccini Purexpert

Purexpert begint met een enzymatisch gel om mee-eters en whiteheads te extraheren, gevolgd door een masker van rode klei om de poriën diep te reinigen en te verkleinen. De behandeling wordt afgesloten met een Blemish Balm Cream om de huid glad en gehydrateerd te houden.
Lees meer..

€ 129,95
Germaine de Capuccini B-Calm

Germaine de Capuccini benadert de verzorging van de reactieve huid vanuit een innovatief perspectief: de bescherming en het herstel van het huidecosysteem. Uw evenwicht bewaren is de sleutel tot het verbeteren van het welzijn en de weerstand van de huid met de dag.

€ 129,95
Germaine de Capuccini Royal Jelly

Deze voedende gezichtsbehandeling versterkt en herstelt de vermoeide en gestreste huid, terwijl de huid minder kwetsbaar wordt voor externe stress en sneller herstelt.
Bevat Royal Jelly, een natuurlijk concentraat dat rijk is aan essentiële voedingsstoffen, het helpt om een ​​gezonde, sterke huid te behouden die aandoeningen voorkomt die verband houden met stress zoals puistjes, droge plekken of gevoeligheid. Poria Cocos-extract biedt ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen.
Lees meer..

€ 129,95
Germaine de Capuccini Strategist

De natuurlijke variant van microdermabrasie. De expert behandeling zorgt ervoor dat de huid op een milde manier de opperhuid opnieuw herstructureerd.
De resultaten zijn een zachte huid met de oneffenheden die geminimaliseerd worden.
Lees meer..

€ 129,95
Germaine de Capuccini Beauty in-fusion

Het schoonheidsinfuus voor de huid met ingredienten die afgestemd zijn op de leeftijd van de huid. Zo ontvangt de huid van de 30’ers vitaliteit en helderheid, 40 er’s stevigheid en hydratatie en de 50’ers dichtheid en voeding.
Lees meer..

€ 129,95
Germaine de Capuccini For Men

Germaine de Capuccini heeft de oplossing voor de mannenhuid. Exclusief gecreëerd voor mannen die willen verzorgen met specifieke producten, aangepast aan de behoeften van de mannenhuid. Specifieke formules met natuurlijke bestanddelen als berkensap, olijfbladextract en vitamine c die dubbel doeltreffend zijn. Het resultaat is duurzaam en geeft maximaal comfort.
Ervaar de échte mannenbeleving met het zwarte ontgiftende (detox) masker en de dominante mannengeur!
Lees meer..

€ 129,95

 

 

Afspraak maken

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief