Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Behandeling voor hyperpigmentaties


Het Brightening Complex HydroJelly Mask is uitermate geschikt om in te zetten bij pigmentverstoringen in de huid. Het bevat o.a. glutathion, wat ervoor zorgt dat de tyrosinase in de huid geen kans krijgt en daardoor pigment voorkomt én actief aanpakt.

Aanbevolen: hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken, zonbeschadigde huid, melasma en sproeten.

CITROEN POEDER: Wordt gewonnen uit de schil van citroenen. Bevat citroenzuren, fruitzuren en heeft een verfrissende, verhelderende en kalmerende werking. Maakt de huid gladder en egaler, vermindert hyperpigmentatie, verbetert elasticiteit en microcirculatie, verwijdert dode huidcellen, houdt de zuurmantel (PH-waarde) van de huid intact en helpt bij bescherming tegen schadelijke bacteriën.

GLUTATHIONE: Versnelt de afbraak van melanine in de huid, die veroorzaakt worden door tyrosinase. Glutathione bindt zich aan tyrosinase en helpt hiermee de aanmaak van melanine tegen te gaan. Ook zorgt het ervoor dat tyrosinase niet extra wordt geactiveerd zodra er vrije radicalen in de huid vrij komen, die pigmentvlekken kunnen veroorzaken. Glutathione is dus een anti oxidant, dat celschade kan aanpakken en daarmee tekenen van veroudering kan verminderen. Het verheldert en egaliseert de huid, terug naar de originele teint.

Ingredienten:

  • Citroenpoeder
  • Glutathione

 

Afspraak maken Terug

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief