Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Esthemax

BROWNEYES heeft de nieuwe generatie peel-off maskers voor professioneel gebruik. HydroJelly Masks onderscheiden zich van ‘gewone’ alginaatmaskers (jellymaskers) doordat ze doordrenkt zijn met elektrolyten: hét hydratatie-ingrediënt van de toekomst. Wat het probleem ook is, er kan geen huidverbetering plaatsvinden als de elektrolytenbalans niet op orde is. De HydroJelly Masks van Esthemax vormen daarom een essentieel onderdeel van elke huidverbeterende behandeling.

ESTHEMAX - electrocyten

   

Hydrojelly behandelingen

De HydroJelly Masks van Esthemax zorgen ervoor dat water de huid in wordt getrokken en daar wordt vastgehouden.
De maskers sluiten volledig aan op de gezichtscontouren en vormen een filmlaagje op de huid. Hierdoor worden de alle werkstoffen ingesloten en volgt een occlusief effect.
Het resultaat is een diepe hydratatie en verbetering van de huidbarrière.
BROWNEYES werkt met een breed assortiment HydroJelly Masks, voor elk huidtype en -conditie is er een perfecte match.

 

Esthemax Youthful Elixer

Een luxueus masker op basis van witte en zwarte truffel en 24 karaat goudvlokken; een geweldige combinatie voor de huid die tekenen van (vroegtijdige) veroudering vertoont als gevolg van oxidatieve schade (zon, roken, stress, milieu).
Truffel is namelijk rijk aan superoxidedismutase, een bijzonder enzym dat vrije radicalen in levende cellen wegvangt en neutraliseert. Truffel bevat tevens een hoge dosis vitamine C, B6 en B12, die alle drie verhelderend werken op teint en pigment. Net als de 24-karaat goudvlokjes, die de huid bovendien voorzien van een prachtige glow.
Lees meer..

€ 129,95

 

Esthemax Egyptian Rose

Het Egyptian Rose Mask is ideaal voor huiden waarbij zowel hydratie nodig is als voortijdige huidveroudering aan te pakken. Vanwege de Rode Rozenknoppen en bloemblaadjes bevat het masker een hele hoge concentratie aan anti-oxidanten, waaronder vitamine C, waardoor het masker ook ideaal is voor een onegale huidteint.
Lees meer..

€ 129,95

 

Esthemax Brightening Complex

Het Brightening Complex HydroJelly Mask is uitermate geschikt om in te zetten bij pigmentverstoringen in de huid. Het bevat o.a. glutathion, wat ervoor zorgt dat de tyrosinase in de huid geen kans krijgt en daardoor pigment voorkomt én actief aanpakt.
Lees meer..

€ 129,95

 

Esthemax Beta Carotene Floral

Het Beta-Carotene Floral masker is rijk aan betacaroteen (wat in de huid wordt omgezet naar vitamine A) en ceramiden. Deze combinatie is ideaal voor een gevoelige, beschadigde, geïrriteerde of ruwe, schilferige huid, de cel vernieuwing wordt gestimuleerd en de huid wordt gekalmeerd, gehydrateerd en voorzien van beschermende en herstellende ceramiden.
Lees meer..

€ 129,95

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief