Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Dermatechpen

Germaine de Capuccini slaagt erin met het Synergyage Project een nieuwe technologie neer te zetten met medische cosmetica. Deze cosmeceuticals zijn va de hoogste kwaliteit en bieden aan verschillende uitdagingen, betere, snellere en langdurige resultaten. Krachtige ingredienten en maximale concentraties om het uitzicht van de huid grondig te verbeteren.

De Dermatechpen is een automatisch microneedle-apparaat dat via een module met 36 micronaaldjes van chirurgisch staal op gecontroleerde wijze beschadigingen in de huid veroorzaakt. Dit om de collageenaanmaak te stimuleren, en tegelijkertijd een beter opname van actieve werkstoffen te vergroten.
Daarom zijn de juiste producten bij deze behandeling noodzakelijk om een gewenst resultaat te bereiken.

 

Het veroorzaakt dus een natuurlijke reactie om de huid te laten herstellen, weer aan het werk te zetten. De fibroblast gaat hierdoor meer collageen 1 , 3 en 4, elastine en glycosaminoglycanen aanmaken. Dit proces zorgt voor een betere textuur, veerkracht en huidverjonging.

 

 

Kuur

BROWNEYES adviseerd de dermatech behandeling 4x te herhalen voor een optimaal resultaat. De behandeling wordt dan 1x per 2 weken uitgevoerd en wordt ervaren als prettig en minimaal gevoelig. Wel is het belangrijk dat de huid voldoende en de juiste werkstoffen krijgt na de behandeling/ tijdens de kuur om de huid opnieuw op te kunnen bouwen. Thuisproducten worden aan de skinbar besproken en zijn nodig om een goed resultaat te verkrijgen.

Dermatech behandeling
€ 199,00

 

Afspraak maken

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief