Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Dermaroller

De Dermaroller is een innovatief anti-aging- en verzorgingsproduct dat de huid stimuleert om nieuw collageen aan te maken, rimpels te doen vervagen en de huidtextuur zichtbaar te verbeteren. Honderden microscopisch fijne naaldjes (Micro Needling) uit chirurgisch staal maken piepkleine (max. 0.1mm), ondiepe perforaties en kanaaltjes in de huid. Deze kanaaltjes zorgen ervoor dat therapeutisch werkzame stoffen zoals multipeptides, vitamines (A, C), anti-oxidanten of andere liposoom-achtige serums tot 200 keer meer in de huid kunnen doordringen dan wanneer deze gewoon worden aangebracht. De Dermaroller bezit vanzelfsprekend een CE- en FDA- certificatie voor medisch materiaal en het bekende ISO 9001/2000 certificaat voor kwaliteit.


 

Micro Needling

De Dermaroller werkt biostimulerend op het dermis en stimuleert daardoor tegelijkertijd de aanmaak van nieuw collageen. Het gebruik van de Dermaroller is, op wat occasionele huidtintelingen na, zo goed als pijnloos en de resultaten zijn door de hoge infiltratie van de gebruikte producten veel sneller merkbaar dan op de traditionele manier waar de producten worden ingemasseerd. Het is na jarenlange samenwerking met diverse universiteiten en na verschillende wetenschappelijke en medische studies, duidelijk een efficiente behandeling voor anti-aging, (acnè)littekens en huidvernieuwing.
De behandeling dient met zorg te worden samengesteld met onze huidcoach om de beste resultaten te kunnen bereiken. De Dermaroller is de nummer 1 roller van Nederland.

Dermaroller 60 min.
€ 150,00
Dermaroller 120 min.
€ 250,00

 

Afspraak maken
 

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief