Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Botox en fillers voor finishing touch

Drs. Diederik van Imhoff

Drs. Diederik van Imhoff

Drs Diederik van Imhoff is de cosmetisch arts die een samenwerking is aangegaan met BROWNEYES.
Hij sluit perfect aan op de visie van ons instituut; ‘de huid een klein extra’tje geven met behoudt van mimiek en uitdrukking van het gezicht.
Micro botox is een van de specialiteiten die niet direct zichtbaar zijn maar waarbij het mogelijk is er jonger en gezonder uit te zien.

Precisie, Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de belangrijke factoren die Drs. Diederik van Imhoff uniek maken in zijn werk. Het natuurlijke esthetisch resultaat geeft een mooi uiterlijk maar heeft ook uitwerking op het innerlijk ‘het zelfvertrouwen’.
Een gewenst effect is haalbaar doordat hij samen met de klant een reëel plan maakt, wat perfect aansluit aan de persoonlijke wensen, schoonheid is immers voor iedereen anders.

Daarnaast is BROWNEYES gespecialiseerd in huidverbetering en is het maken van een behandelplan een mogelijkheid om de gehele huid op de wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.

Botox
Voor een rimpelbehandeling is Botox ® een mooie passende oplossing. Door het geven van een aantal prikjes op de gewenste locatie, ontspant de spier waardoor de rimpels niet meer de kans krijgen om dieper te worden.
Botox ® geeft niet direct resultaat, meestal is dit na 3 a 4 dagen zichtbaar. De werking blijft 3 tot 6 maanden zichtbaar in de huid en moet dan herhaald worden.

Daarnaast kan er met Botox ® mooie resultaat behaald worden bij knarsetanden, migraine en overmatig zweten.

Er wordt gewerkt met zones en voor een passende advies kunt u vrijblijvend een intake reserveren, een voorbeeld van 1 zone is een voorhoofdsrimpel, frons of kraaiepootjes.
Uiteraard met passende prijzen, kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Prijzen botox

1/2 zone
€ 99,00
een zone
€ 149,00
twee zones
€ 279,00

Fillers
Een betrouwbare en veilige filler is hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigenstof die tijdelijk in de huid aanwezig blijft. Het geeft hydratatie, volume en veerkracht aan de huid.
Deze filler wordt wereldwijd het meest gebruikt om de huid te ondersteunen op een veilige en mooie manier.
Bij volumeverlies en een vermoeide huid geeft een filler een opfrissend resultaat.
Het opvullen van de wangen, verminderen van de wallen of acnelittekens, herstellen van de contouren van de kaaklijn of opvullen van de lippen geven een zacht en natuurlijk resultaat. Tevens blijft dit resultaat langer zichtbaar waarbij voor vele een jaar of langer.

1/2 ml
€ 345,00
1 ml
€ 475,00

 

Afspraak maken

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief