Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Passende behandelingen:


De Chinese kruidenpeeling is al een eeuwenoude behandeling die haar resultaten wel heeft bewezen.
Met de perfecte combinatie van de natuurlijke kruiden, algen en essentiële oliën wordt er een balans gemaakt die de huidfuncties verbeterd.
Onze huid experts masseren de kruiden van de Bio-peeling zacht in op de huid. Dit heeft een specifieke geur die echt naar de natuur ruikt omdat er geen onnodige parfum of stoffen aan toegevoegd zijn. Door de natuurlijke samenstelling is de kans op irritatie en allergie beperkt tot het laagste niveau.

”Ook voor de meest gevoelige huidtypes”

De peeling bevorderd de doorbloeding en celvernieuwing en zorgt voor meer aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur.
De porie structuur wordt verfijnt en de huid ziet er hierdoor gladder uit, de productie van de talgklier wordt genormaliseerd. Bij acne is de kruidenpeeling dus ideaal om op een natuurlijke manier de huid rustiger te krijgen en omdat het natuurlijke producten zijn kunnen onze huidexperts de behandeling al inzetten op jongere leeftijd.
Dat is wel zo fijn om schade van acne te kunnen beperken en littekens te kunnen voorkomen.

”Wees acne littekens voor”

Veel peelings worden alleen in de wintermaanden toegepast maar de Bio-peeling is hierop een uitzondering en kan het gehele jaar door toegepast worden. Bij BROWNEYES zien we mooie resultaten dor het afwisselen van behandelingen. Het houdt de huid actief en dat geeft een gunstig resultaat op acne maar ook op rimpels, veroudering en pigment.
Uiteraard is het zeer belangrijk om de huid in de zomer te beschermen met een goede SPF 30/50.

De Bio-peeling kan een keer los ingezet worden of als kuurvorm, dit is afhankelijk van de huid en jouw persoonlijke wensen. Vooraf bespreken we de wensen aan de skinbar en maken we verhelderende voor en na foto’s die er voor zorgen dat de verbetering perfect in beeld gebracht kan worden en dat is onmisbaar om verdere verbeteringen te kunnen bijsturen.

 

” De kracht uit de natuur”

Natuurlijke producten zijn de basis van de Bio-Peeling en vormen ook de beste basis voor een gezonde huid.

 

 

Gerelateerde producten

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Bijhorende huid(problemen)

Deze huidtypes passen bij de gekozen behandeling:

Huidplan Acne huid

Acné

Verstopte talgklieren met puistjes en ontstekingen

Huidplan Rimpel huid

Rimpels

De collageenproductie neemt af en er ontstaan lijntjes

Huidplan Pigment huid

Pigmentvlekken

Een ophoping van pigmentcellen in de huid die een pigmentvlek veroorzaken