Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Neoderma

Neoderma betekent vanuit het Grieks vertaald: “Nieuwe huid” het komt uit Cyprus en is een exclusieve lijn voor huidverzorging die ‘schoonheid terug naar de natuur’ brengt.

Doordat Neoderma gebruik maakt van actieve kruiden en plantenextracten kunnen vele problemen bij de huidverzorging behandeld worden. Daarnaast zijn de producten vrij van minerale oliën als vaseline, lanoline, dierenextracten en kruidenextracten of genetisch gemanipuleerde planten.

De producten van Neoderma kunnen ook afzonderlijk als huidverzorgingsproducten gebruikt worden.

Geef uw lichaam meer mineralen, ontstress en zorg voor genoeg hydratatie (waardoor de afvalstoffen afgevoerd worden). Hydrateer uw lichaam met producten voor thuisgebruik uit 100% natuurlijke producten, zoals rode algen, druivenpit olie, gember, kelp en hop die genezing, regeneratie en ontspanning bevorderen.

Bio-peeling

De Bio-peeling (Chinese kruidenpeeling) – de unieke biologische peeling van Neoderma – is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planten ingrediënten en essentiële oliën. De Neoderma Bio-peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine, normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. De Biopeeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid.

De Bio-peeling is niet agressief, wel voelt de huid licht geprikkeld aan en vertoont na afloop een mooie roze kleur. Daarnaast kunt u direct na de behandeling make-up gebruiken. De Bio-peeling behandeling is preventief eenmalig toe te passen of in kuurverband 1 keer per week, maximaal acht weken achter elkaar.

Bio-peeling 60 min.
€ 129,95
Bio-peeling kuur van 3 behandelingen
€ 399,95

 

Afspraak maken

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol H.
Carrol H.
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief