Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Neoderma

Neoderma betekent vanuit het Grieks vertaald: “Nieuwe huid” het komt uit Cyprus en is een exclusieve lijn voor huidverzorging die ‘schoonheid terug naar de natuur’ brengt.

Doordat Neoderma gebruik maakt van actieve kruiden en plantenextracten kunnen vele problemen bij de huidverzorging behandeld worden. Daarnaast zijn de producten vrij van minerale oliën als vaseline, lanoline, dierenextracten en kruidenextracten of genetisch gemanipuleerde planten.

De producten van Neoderma kunnen ook afzonderlijk als huidverzorgingsproducten gebruikt worden.

Geef uw lichaam meer mineralen, ontstress en zorg voor genoeg hydratatie (waardoor de afvalstoffen afgevoerd worden). Hydrateer uw lichaam met producten voor thuisgebruik uit 100% natuurlijke producten, zoals rode algen, druivenpit olie, gember, kelp en hop die genezing, regeneratie en ontspanning bevorderen.

Bio-peeling

De Bio-peeling (Chinese kruidenpeeling) – de unieke biologische peeling van Neoderma – is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planten ingrediënten en essentiële oliën. De Neoderma Bio-peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine, normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. De Biopeeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid.

De Bio-peeling is niet agressief, wel voelt de huid licht geprikkeld aan en vertoont na afloop een mooie roze kleur. Daarnaast kunt u direct na de behandeling make-up gebruiken. De Bio-peeling behandeling is preventief eenmalig toe te passen of in kuurverband 1 keer per week, maximaal acht weken achter elkaar.

Bio-peeling 60 min.
€ 129,95
Bio-peeling kuur van 3 behandelingen
€ 399,95

 

Afspraak maken

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief