Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Neoderma

Neoderma betekent vanuit het Grieks vertaald: “Nieuwe huid” en komt uit Cyprus en is een exclusieve lijn voor huidverzorging die ‘schoonheid terug naar de natuur’ brengt.

Doordat Neoderma gebruik maakt van actieve kruiden en plantenextracten kunnen vele problemen bij de huidverzorging behandeld worden. Daarnaast zijn de producten vrij van minerale oliën als vaseline, lanoline, dierenextracten en kruidenextracten of genetisch gemanipuleerde planten.

Neoderma producten kunnen ook afzonderlijk als huidverzorgingsproducten gebruikt worden.

Geef uw lichaam meer mineralen, ontstress en draineer uw lichaam met de diverse producten voor thuisgebruik uit 100% natuurlijke producten, zoals rode algen, druivenpit olie, gember, kelp en hop die genezing, regeneratie en ontspanning bevorderen.

Bio-peeling

De Bio-peeling (Chinese kruidenpeeling) – de unieke biologische peeling van Neoderma – is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planten ingrediënten en essentiële oliën. De Neoderma Bio-peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. De Biopeeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden.

De Bio-peeling is niet agressief, wel voelt de huid licht geprikkeld aan en vertoont na afloop een mooie roze kleur. Daarnaast kunt u direct na de behandeling make-up gebruiken. De Bio-peeling behandeling is preventief eenmalig toe te passen of in kuurverband 1 keer per week, maximaal acht weken achter elkaar.

Bio-peeling 60 min.
€ 89,95
Bio-peeling kuur van 3 behandelingen
€ 269,85

 

Afspraak maken

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief