Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Beauty Angel Lichttherapie

Licht is de bron van energie voor de aarde.
Het zonlicht heeft o.a. een frequentie die ervoor zorgt dat vitamine D3 wordt aangemaakt in onze huid.
De Beauty Angel is een vorm van lichttherapie (Energizing Light Technology – ELT) met een andere frequentie die de aanmaak van collageen in onze huid activeert.

Onze huid bestaat uit meerdere lagen. De opperhuid is de buitenste huidlaag met daaronder de lederhuid en vervolgens het onderhuids bindweefsel. De lederhuid bestaat uit een netwerk van talloze eiwitten en cellen die de zogenaamde extracellulaire matrix wordt genoemd. De (reparatie)cel fibroblast in deze matrix is verantwoordelijk voor de lichaamseigen productie van o.a. collageen, elastine, hyaluron en fibrine. 80% van de matrix bestaat uit deze collageen en elastine vezels.
Naar mate de leeftijd toeneemt wordt de stofwisseling van de cellen langzamer, waardoor het collageengehalte en elastine in de huid per levensjaar 1% afneemt. Daardoor verliest de huid haar stevigheid en ontstaan verslappingen.

Het ELT-licht werkt in het diepste van de huid, stimuleert daar de fibroblasten en activeert o.a. de aanmaak van de lichaamseigen eiwitvezel collageen.
Hoe vaker de fibroblast cellen energie krijgen uit dit ELT-licht, hoe harder zij gaan werken, waardoor het de perfecte behandeling is tegen huidveroudering.

Directe resultaten:

  • Zachte, soepele en vollere huid
  • Vochtgehalte in de huid verbeterd
  • Fijnere poriën en beter huidbeeld
  • Ontspanning en goede gezondheid

Resultaten op lange termijn, kuurverband:

  • Stevigere huid door periodieke aanmaak van collageen, elastine en hyaluron
  • Vermindering van rimpeltjes in gezicht en decolleté

Collageen opbouw door lichttherapie

De Beauty Angel is tijdens/na iedere behandeling in te zetten.
Voor een optimaal resultaat is er een complete behandeling samengesteld met ondersteunende werkstoffen inclusief bindweefselmassage. Voor resultaat op lange termijn is de Beauty Angel in te zetten in kuurverband van 10 behandeling, waarbij we de behandeling 2x per week herhalen.

Tip: Lichttherapie kan in de winter ook ingezet worden bij (het tegen gaan van) een winterdip.

Loop eens binnen in ons instituut en wij maken voor u een behandelplan op maat.

Maandaanbieding incl. bindweefselmassage en Beauty Angel ELT
€ 95,00
Beauty Angel ELT 15 min.
€ 27,50

 

Afspraak maken

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol H.
Carrol H.
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief