Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Kom samen genieten in onze duo salon

Wil je jou ‘Me-time’ delen met je BFF, je liefste mama, oma of je partner? Of ben je op zoek naar een origineel cadeau? Kom dan samen naar het schoonheidsinstituut van BROWNEYES en geniet in onze duo salon waar we jullie tegelijkertijd behandelen.

Een duo behandeling kan geheel afgestemd worden op jullie eigen wensen. Samen in één salon genieten van de door jullie gekozen behandeling(en). Voorafgaand aan de behandeling(en) wordt namelijk met ieder van jullie besproken wat de wensen en behoeften zijn zodat we voor beide personen een unieke ervaring kunnen gaan opstarten.
We starten met koffie of thee terwijl we de huid meten, aan onze Skinbar, voor een goed advies. Vervolgens gaan we, als alles besproken is naar de grootste ontspanningsruimte binnen BROWNEYES, namelijk de Duo-salon. Zodra je de ruimte binnen komt ervaar je de rust en begint jullie ‘Me-time’.

Voorbeeld duo behandeling  € 119,95 p.p

  • Ontvangst met koffie of verse thee
  • Huidscan en persoonlijk advies
  • Uitleg behandeling
  • Ontspanningsmassage 30 minuten
  • Uitgebreide gezichtsbehandeling
  • Beauty Angel collageen lamp

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief