Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Passende behandelingen:


De ultieme ‘Beauty Award Beleving’

 
Je loopt langs de sierlijk wapperende vlaggen aan de Thorbeckelaan gezellig naar binnen, waar een glaasje gouden bubbels op je wacht..

Aan de Skinbar nemen we je mee op reis door jouw huid. Daarbij laten we je onder andere een kijkje nemen in jouw huid met de OBSERV huidscan. Met specifieke foto’s belichten verschillende huidelementen en horen we graag wat jij zou willen verbeteren. Ondersteunt met professioneel advies op maat bespreken we samen de mogelijkheden en combineren deze resultaten in een uniek plan die past bij jouw wensen.

De behandeling start met de innovatieve Hydrodermabrasie gelaatsbehandeling, waarbij we jou in 4 stappen laten genieten van een zachte reiniging en effectieve peeling tot het insluizen van werkstoffen en de intensieve SMAS-massage die samen zorgen voor een gezonde huid.

Daarna nemen we je verder mee in ons Beauty Award thema ‘Wij gaan voor Goud’ met het 24K-goud Hydro-Jelly Mask van Esthemax die de tint van de huid oplicht en de elasticiteit van de huid verbeterd.
Tijdens het inwerken van het goud masker geniet je van een ontstpannende voetmassage om even weg te kunnen dromen en helemaal tot rust te komen.

De lichttherapie van de Beauty Angel geeft je huid vervolgens een heerlijke warme gloed en de huidcellen worden van binnenuit aangezet om collageen, elastine en hyaluron aan te maken. Dé bouwstoffen die je huid nodig heeft om stevig en gezond te blijven.

De behandelstoel maakt dan plaats voor de Japanese Head Spa wellness en ervaar 30 minuten de ultieme beleving voor jouw hoofdhuid, waarbij de waterdruppels je hoofd masseren, de hoogwaardige shampoo van O-way je haar laat glanzen en haarmasker de haren soepel maakt en met een frisse geur is het tijd om rustig wakker te worden tijdens het föhnen.

Uitgeslapen nemen we nemen je verder mee op reis naar de wereld van Jane Iredale waar dé huidverbeterende make-up klaar staat om de puntjes op de i te zetten en je huid te voorzien van een ‘second skin’ met bescherming om het resultaat zo lang mogelijk kunnen behouden voor als je straks weer naar huis reist.

Voordat je vertrekt staat er een elegante sporttas voor je klaar, die je mee mag nemen naar huis met een mini assortiment aan mooie producten die jouw huid thuis verder laat genieten.

Is dit niet werkelijk dé ultieme totaalbeleving van top tot teen?

Daarnaast reikt deze totaalbeleving verder dan jou alleen; ook de bevolking in het noorden van Kenia ontvangt schoon drinkwater, omdat van iedere ‘Beauty Award Beleving’ 10, – euro aan het Kenia Waterproject wordt gedoneerd.

Zo laten we de wereld lachen, stralen en kunnen we samen:

springen in de plassen, dansen in de regen..