Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Acne

Acne is een aandoening aan de talgklier. De talgklier produceert talg die als functie heeft de zuurgraad (pH-waarde) van de huid op pijl te houden en helpt bij het herstellen van oppervlakkige huidverwondingen.
In de puberteit gaan we meer talg produceren. Hoe meer talg de klier produceert hoe vetter de huid. Bij mensen met acne wordt er veel talg geproduceerd en is er een kleine afvoergang van de talgklier naar de huid, waardoor er verstoppingen kunnen ontstaan. Dan spreken we van acne.
Het ontstaan van een verhoogde talgproductie kan meerdere oorzaken hebben; vaak zijn het de androgene (mannelijke) hormonen waar mensen met acne gevoeliger voor zijn. Er is dus géén verhoogde aanmaak van de androgene hormonen!

Het is belangrijk ontstekingen te vermijden. Probeer daarom zoveel mogelijk van de acne af te blijven, omdat acne zich kan manifesteren tot ernstige huidproblemen. Het is daarom belangrijk in een vroeg stadium acne op een goede verantwoorde wijze te laten behandelen bij een in acne gespecialiseerde huidcoach om ook preventief littekentjes en verergering te voorkomen.
Samen kunnen we bekijken welke producten eventueel invloed kunnen hebben op je acne. Het is nooit bewezen dat voeding acne veroorzaakt of verergert. Toch leert de praktijk, dat sommige voedingsmiddelen bij bepaalde mensen wel invloed kunnen hebben op acne.

Er zijn vele vormen van acne, waardoor er geen alles omvattende acne behandeling bestaat! Onze acne gespecialiseerde huidcoach gaat regelmatig op training om de nieuwste technieken te beheersen om zo uiteindelijk de beste mogelijke resultaten te kunnen bereiken

Laat onze huidcoach je helpen!

Als erkend schoonheidsinstituut zijn wij gespecialiseerd in acne en geregistreerd bij brancheorganisatie ANBOS, zodat u er zeker van kunt zijn doeltreffend en professioneel geholpen te worden. Hierdoor vergoeden veel zorgverzekeraars gedeeltelijk of geheel de kosten voor acne behandelingen (dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden).

 

Uw start naar een gezonde huid is onze kennismakingsbehandeling

Iedere acne is anders en vraagt daarom om individuele aandacht. Onze acnè gespecialiseerde huidcoaches beschikken over specifieke kennis en methodes om uw huid te analyseren. Aan de hand hiervan wordt een persoonlijke behandelplan op basis van uw huid samengesteld voor optimale huidverbetering. Tijdens deze kennismakingsbehandeling krijgt u aanvullende informatie met betrekking tot uw huid. Onze doelstelling is om u bewust te maken van de huid en huidverbetering te kunnen realiseren door onze unieke werkwijze.

Kennismakingsbehandeling van € 89,95 NU € 59,95

  • Intake
  • Uitgebreide huidscan
  • Opstellen behandelplan
  • Proefbehandeling

 

Afspraak maken

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief