Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Acne

Acne is een aandoening aan de talgklier. De talgklier produceert talg die als functie heeft de zuurgraad (pH-waarde) van de huid op pijl te houden en helpt bij het herstellen van oppervlakkige huidverwondingen.
In de puberteit gaan we meer talg produceren. Hoe meer talg de klier produceert hoe vetter de huid. Bij mensen met acne wordt er veel talg geproduceerd en is er een kleine afvoergang van de talgklier naar de huid, waardoor er verstoppingen kunnen ontstaan. Dan spreken we van acne.
Het ontstaan van een verhoogde talgproductie kan meerdere oorzaken hebben; vaak zijn het de androgene (mannelijke) hormonen waar mensen met acne gevoeliger voor zijn. Er is dus géén verhoogde aanmaak van de androgene hormonen!

Het is belangrijk ontstekingen te vermijden. Probeer daarom zoveel mogelijk van de acne af te blijven, omdat acne zich kan manifesteren tot ernstige huidproblemen. Het is daarom belangrijk in een vroeg stadium acne op een goede verantwoorde wijze te laten behandelen bij een in acne gespecialiseerde huidcoach om ook preventief littekentjes en verergering te voorkomen.
Samen kunnen we bekijken welke producten eventueel invloed kunnen hebben op je acne. Het is nooit bewezen dat voeding acne veroorzaakt of verergert. Toch leert de praktijk, dat sommige voedingsmiddelen bij bepaalde mensen wel invloed kunnen hebben op acne.

Er zijn vele vormen van acne, waardoor er geen alles omvattende acne behandeling bestaat! Onze acne gespecialiseerde huidcoach gaat regelmatig op training om de nieuwste technieken te beheersen om zo uiteindelijk de beste mogelijke resultaten te kunnen bereiken

Laat onze huidcoach je helpen!

Als erkend schoonheidsinstituut zijn wij gespecialiseerd in acne en geregistreerd bij brancheorganisatie ANBOS, zodat u er zeker van kunt zijn doeltreffend en professioneel geholpen te worden. Hierdoor vergoeden veel zorgverzekeraars gedeeltelijk of geheel de kosten voor acne behandelingen (dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden).

 

Uw start naar een gezonde huid is onze kennismakingsbehandeling

Iedere acne is anders en vraagt daarom om individuele aandacht. Onze acnè gespecialiseerde huidcoaches beschikken over specifieke kennis en methodes om uw huid te analyseren. Aan de hand hiervan wordt een persoonlijke behandelplan op basis van uw huid samengesteld voor optimale huidverbetering. Tijdens deze kennismakingsbehandeling krijgt u aanvullende informatie met betrekking tot uw huid. Onze doelstelling is om u bewust te maken van de huid en huidverbetering te kunnen realiseren door onze unieke werkwijze.

Kennismakingsbehandeling van € 89,95 NU € 59,95

  • Intake
  • Uitgebreide huidscan
  • Opstellen behandelplan
  • Proefbehandeling

 

Afspraak maken

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol
Carrol
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief