Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Beauty Pillow Satijnen Kussensloop

Beauty Pillow bij BROWNEYES

07 juni 2016

Beauty Pillow – Satijnen kussenslopen, voor een stralende huid en glanzend haar.
Deze kussensloop werkt ondersteunend aan een mooie huid, door de satijnen zachte structuur werkt hij tegen veroudering, onzuiverheden en slaaprimpels.
Perfect bij kunstwimpers en permanente make-up voor een langdurig mooi resultaat.

Het grote verschil is dat satijn polijst de huid en katoen de huid laat opruwen. Satijn is zo zacht dat je huid er over heen glijdt en geen afdrukken achter laat op het gezicht zoals slaapvouwen die op langer termijn blijven staan. Ook bij een onrustige (acne) huid is het belangrijk juist in de nacht rust te geven om te kunnen herstellen i.p.v de huid te irriteren.

Daarnaast zorgt het er voor dat het haar beter doorkambaar is en niet gaat klitten. Daarom is Beauty Pillow perfect aansluitend op onze producten en visie en geeft dit een mooie ondersteuning aan uw huid.

Verkrijgbaar in vele mooie kleuren, altijd passend in uw slaapkamer.

Terug naar overzicht

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol H.
Carrol H.
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief