Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
beauty angel bij BROWNEYES Sliedrecht

Beauty Angel – Perfect Collageen opbouw

18 maart 2017

De Beauty Angel bestaat uit lichttherapie wat de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur stimuleert.
Vanaf 20 April is het mogelijk een afspraak te boeken voor de ervaring met de Beauty Angel ELT, de combinatie met een bindweefselmassage geeft prachtige en doeltreffende resultaten en ondersteund daardoor iedere behandeling.

Eigenlijk is het een logisch verhaal; als we kijken naar de natuur en we zien een plantje die we de goede voeding geven maar we zetten hem in een donker kastje dan gaat het plantje niet groeien want het heeft licht nodig. Ook onze huid heeft licht nodig om een goede collageen, elastine en hyaluronzuuropbouw te kunnen maken.
Deze 3 huid-eigen stoffen die zorgen voor de stevigheid, flexibiliteit en hydratatie niveau, geven we een boost van goede voeding door de ingrediënten in de producten te selecteren en de ELT collageenlamp in te zetten.

Wordt net zo enthousiast als wij zijn en zie en voel het resultaat.
Beauty-Angel-ELT2_Totale-02A_4C_small

Terug naar overzicht

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief