♥ De nieuwe PowderMe SPF make-up is binnen, gemakkelijk en mooi je zonbescherming aanbrengen shoppen

OPEN DAG 2022 was een groot succes!

Geplaatst op 24 september 2022

Zaterdag 17 september 2022 vierde BROWNEYES een open dag.
Na een lange tijd kon er door de maatregelen geen open dag gehouden worden maar nu alles weer rustig lijkt te zijn,
Zorgde eigenaresse Jolanda er voor om zicht te richten op het positieve en organiseerde een open dag met veel nieuwe behandelingen en producten.

Het was gezellig druk met klanten en nieuwe mensen die eens binnen kwamen lopen met hun vragen.
Natuurlijk werd iedereen getrakteerd op de nieuwste innovatie in de Schoonheidsbranche.
Zo is er een nieuwe huidverbeterende make-up lijn geintroducteerd wat veel meer is dan make-up alleen maar juist de huidverbetering kan stimuleren dus echt een
aanvulling op de dagverzorging, na de gezichtsbehandeling wordt dit ook gratis aangebracht om te voelen en te ervaren wat het met de huid doet.
De nieuwste huidverbeterende behandeling ‘Hydrodermabrasie’ waarin de huid de meest intense SMAS massage krijgt (dieper dan bindweefselmassage) een mooie reiniging met borsteltjes, intensieve reiniging met diamantkapjes die de dode huidcellen verwijderen en een fase waarin werkstoffen de huid in komen voor een direct ‘glow’ op de huid.
Ook was er een mogelijkheid een ‘proef flits’ met de nieuwste triple laser te kunnen ervaren die echt pijnloos is en de beste resultaten geeft wereldwijd.
Er was een optie bij de pedicure om de voeten te checken, een heerlijke indonesische massage te voelen of een huidanalyse te krijgen met de nieuwste apparatuur bij de huidtherapeut.
De sfeer was gezellig, knus, persoonlijk en vooral met een grote glimlach.
Iedereen die eens binnen wil kijken en de open dag gemist heeft is natuurlijk van harte welkom voor een gratis intake gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee.

Lees ook eens...

Online boeken groot succes

Wat fijn dat veel klanten het ‘online boeken’ gevonden hebben, wel zo makkelijk om altijd zelf je afspraken in te...
Lees bericht

Druk Druk Druk met de nagels

Het is erg druk bij onze nagelstylistes en zoals je misschien weet hebben we een klantenstop gehad maar.. Pedicure Jolanda...
Lees bericht

PMU weer en vliegende start

Jolanda is nog maar net terug van haar zwangerschapsverlof & de agenda vult zich weer met veel PMU behandelingen. Volg...
Lees bericht

Lancering nieuwe website

Begin april 2023 is de nieuwe website gelanceerd. Het is nu nog gemakkelijker navigeren door alle behandelingen. Ook kun je...
Lees bericht

Klantbeoordelingen

Lees wat onze trouwe klanten over ons zeggen...

Schoonheidsinstituut BROWNEYES
4.7
Gebaseerd op 88 beoordelingen
Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Prima salon.
Elly Van Der K.
Elly Van Der K.
16:10 28 Aug 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol
Carrol
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Professioneel!
Monique P.
Monique P.
12:58 02 Nov 21
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
js_loader