♥ De nieuwe PowderMe SPF make-up is binnen, gemakkelijk en mooi je zonbescherming aanbrengen shoppen

Lak-Aan actie bij BROWNEYES

Geplaatst op 24 december 2016
Burgemeester Sliedrecht - B. van Hemmen lakt zijn nagels bij BROWNEYES voor lak aan actie.

Het indrukwekkende verhaal van de ongeneselijk zieke Tijn en zijn vader bij het glazen huis in Breda wist Jolanda Dekker en vele anderen te raken. Door het lakken van nagels van zowel vrouwen als mannen tegen een kleine vergoeding is het mogelijk een bedrag te doneren. Tijn heeft hersenstamkanker, een ongeneselijke ziekte die jaarlijks bij zo’n 10 tot 15 kinderen in Nederland wordt vastgesteld. Zijn streefbedrag was 100,- euro, maar al snel bereikte de ‘lak aan actie heel Nederland. Vele bekende Nederlanders en dj’s als Armin van Buuren, Hardwell, maar bijvoorbeeld ook kickbokser Rico Verhoeven en vele andere deden mee aan dit initiatief. In het schoonheidsinstituut is het – zo net voor de kerst – de drukste periode van het jaar, maar toch wilde Jolanda en haar team proberen met hun beste nagellak mee te kunnen doen met de ‘Lak-Aan’ actie. Het initiatief werd erg positief ontvangen door de Sliedrechtse inwoners en de gehele dag door zijn er vele mensen geweest om hun nagels te laten lakken. Mannen, vrouwen en kinderen, maar ook onze eigen burgemeester B. van Hemmen kwam binnen voor het goede doel en ging met mooi gelakte nagels de deur uit.
We zijn trots op de ondersteuning van alle kanten en hebben een mooi bedrag van € 310,- euro kunnen doneren aan Tijn van de ‘Lak-Aan’ actie. Sanne Hans maakte in Serieus Request een mooi lied voor Tijn, waarin ze precies omschrijft, waarom wij mee wilde doen met deze actie; namelijk:
“Je bent een held, een jongen, een eeuwig mooi verhaal, een voorbeeld voor ons allemaal en dat bracht Nederland bij elkaar”. Mooi om te zien dat Sliedrecht ook bij elkaar kwam voor Tijn. Die nog zo jong is en de wereld nog maar net leert kennen, maar wat een indrukwekkend verhaal.

Wij wensen iedereen een goede jaarwisseling en even een moment van stilstaan bij alles wat je hebt.

Lees ook:
‘Burgemeester van Hemmen lakt nagels knalrood voor Tijn’ op de website van het AD

‘Burgemeester van Hemmen lakt nagels knalrood voor Tijn’ op de nieuws website Sliedrecht24.nl

Lees ook eens...

Online boeken groot succes

Wat fijn dat veel klanten het ‘online boeken’ gevonden hebben, wel zo makkelijk om altijd zelf je afspraken in te...
Lees bericht

Druk Druk Druk met de nagels

Het is erg druk bij onze nagelstylistes en zoals je misschien weet hebben we een klantenstop gehad maar.. Pedicure Jolanda...
Lees bericht

PMU weer en vliegende start

Jolanda is nog maar net terug van haar zwangerschapsverlof & de agenda vult zich weer met veel PMU behandelingen. Volg...
Lees bericht

Lancering nieuwe website

Begin april 2023 is de nieuwe website gelanceerd. Het is nu nog gemakkelijker navigeren door alle behandelingen. Ook kun je...
Lees bericht

Klantbeoordelingen

Lees wat onze trouwe klanten over ons zeggen...

Schoonheidsinstituut BROWNEYES
4.7
Gebaseerd op 88 beoordelingen
Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Prima salon.
Elly Van Der K.
Elly Van Der K.
16:10 28 Aug 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol
Carrol
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Professioneel!
Monique P.
Monique P.
12:58 02 Nov 21
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
js_loader