Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Maandaanbieding februari

Behandeling

Microdermabrasie voeren wij uit met de eigen Skin Peelers van Reviderm. Reviderm produceerde hun eerste Microdermabrasie apparaat ruim 25 jaar geleden. Al sinds 2006 wint Reviderm jaarlijks prijzen met de Skin Peeler en is het uitgeroepen tot beste apparaat voor schoonheidssalons. De Skin Peelers zijn het resultaat van jarenlange onderzoeken in samenwerking met dermatologen. Tijdens deze behandeling wordt er met aluminium microkristallen de bovenste laag dode huidcellen pijnloos van de huid verwijdert. Hierdoor is er naderhand een betere opname van producten in de huid, zodat de werkstoffen de huid goed kunnen voeden. Zo creëert de huid meer weerstand tegen de invloeden van buitenaf. De perfecte behandeling die eenmalig kan worden toegepast als oppepper of in kuurvorm van 6 behandelingen voor een intensieve huidverbetering.
De behandeling in kuurvorm wordt 1 keer per week uitgevoerd, dit omdat de werkstoffen van de behandeling nog 2 weken doorwerken. Wanneer er tussentijds een nieuwe behandeling uitgevoerd wordt kunnen de werkstoffen dieper doordringen in de huidlagen, waardoor meer resultaat haalbaar is.

Direct na de behandeling ziet de huid er frisser, stralender en vitaler uit en is er een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes. De behandelduur en/of kuur is afhankelijk van uw huid conditie, waarvan wij u graag bewust maken voor een langdurig resultaat.

Maandaanbieding Microdermabrasie inclusief ELT
nu € 89,95
Maandaanbieding Microdermabrasie kuur 5 behandeling + 1 gratis
nu € 449,75
Beauty Angel ELT 15 min.
nu € 27,50
Maandaanbieding januari Microdermabrasie - BROWNEYES - revicderm

Maandaanbieding Microdermabrasie – BROWNEYES

Heeft u interesse en/of vragen over één van de behandelingen?
Wij zijn u graag van dienst, bel of maak uw afspraak via onderstaande button.

Afspraak maken

Producten

Wist u dat wij ook met het prachtige merk Laviesage werken? Dit zijn nutricosmetics (beautysupplementen) die de huid voedingsstoffen geven, beschermen of verbeteren van binneuit. De huid is levend weefsel en wordt continu vernieuwd om onderhoud te plegen. Voor dit onderhoudsproces zijn veel verschillende voedingsstoffen nodig die via de voeding ingenomen dienen te worden. LavieSage Nutricosmetics voorziet in deze extra voedingsstoffen voor een langdurig mooie en gezonde huid. Uiteraard hebben wij een online assortiment. Maar voor al uw vragen bent u ook van harte welkom bij ons in het instituut voor gratis uitleg en advies.

BROWNEYES – Webshop

Laviesage

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief