Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Maandaanbieding juli

Behandeling

Nieuw bij BROWNEYES – Het DTI System solution. Gloednieuw apparatuur wat een stapje verder gaat..
Efficy is een multifunctioneel platform waarbij de mogelijkheid bestaat drie exclusieve, efficiënte en veilige technologieën van de nieuwe generatie te combineren.
Systeem dat een werkelijke vooruitgang betekent omdat het in staat is de actieve bestanddelen naar de kern van de cellen te transporteren, waardoor zij maximaal effectief zijn zonder noodzaak van naalden en injecties.
Toegepast op gelaat, hals en decolleté zien rimpels er beter uit en worden expressielijnen en slappe huid, evenals vlekken, acne, rode vlekjes…geminimaliseerd. Nu gecombineerd met de Germaine de Capuccini Ritualist behandeling.

Wanneer we 30 zijn is onze huid niet dezelfde als wanneer we 50 zijn. De behoefte ervan zijn evenmin gelijk: elk gezicht heeft unieke en specifieke oplossingen nodig. De Beauty Infusion van Germaine de Capuccini heeft op basis van de meest recentelijke onderzoekingen een exclusieve professionele behandeling gecreëerd die zorgt voor een snel en efficiënt antwoord voor ieder huidtype en leeftijd.

Door het drietal generatieserums die buitengewoon geconcentreerd zijn door de krachtige micro-emulsievorm kan de behandeling nauwkeurig afgestemd worden naar behoefte en leeftijd. Uiteraard wordt deze behandeling ook weer gecombineerd met de Beauty Angel. Profiteer snel van deze gloednieuwe behandeling met twee verschillende soorten apparatuur voor dezelfde maandaanbiedingsprijs!

Maandaanbieding Germaine de Capuccini Ritualist
nu € 69,95
Maandaanbieding Germaine de Capuccini Ritualist + DTI + ELT
nu € 89,95
Mini kuur vier behandelingen inclusief gratis thuisproduct
nu € 359,95
Maandaanbieding juli Beauty In-fusion - BROWNEYES

Maandaanbieding juli Beauty In-fusion – BROWNEYES

Heeft u interesse en/of vragen over één van de behandelingen?
Wij zijn u graag van dienst, bel of maak uw afspraak via onderstaande button.

Afspraak maken

Producten

De nieuwste aanbiedingen staan online. Germaine de Capuccini heeft deze zomer aantrekkelijke Zonbescherming promoties. Kies nu uw favoriete gezichtsbescherming en ontvang een mooi toilettasje en de ‘Icy Pleasure’ voor het gezicht gratis. Profiteer van deze mooie promo en wees er snel bij want OP = OP.

BROWNEYES – Webshop

Springbox – Germaine de Capuccini – Uw favoriete crème inclusief het hyaluronic serum

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief