Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Maandaanbieding november

Behandeling Maand BROWNEYES

Heeft u al kennis gemaakt met de maand BROWNEYES? Dan is dit nu uw kans!

Wat de maandaanbieding BROWNEYES zo uniek maakt, is dat we starten met een rugmassage. En we masseren de rug met warme kaarsen. Zo start u de behandeling volledig ontspannen, daarna kunnen we van start met de gezichtsbehandeling.
De gezichtsbehandeling voeren we uit met de cityproof behandeling van Germaine de Capuccini Excel Therapy O2. Deze behandeling treedt op integrale wijze op tegen de voornaamste tekenen van veroudering, door de afweersystemen van de huid te activeren en te versterken. En voorkomt of stopt het proces dat leidt tot vroegtijdige veroudering.

De voornaamste werking wordt gegeneerd door de twee bestanddelen, die zijn gebaseerd op de laatste ontwikkelingen op het terrein van de cosmetica.

De hoofdcomponenten van het MPC-Defence complex en Life Cytoxygen worden nu versterkt en aangevuld met de uitstekende werking van een combinatie van biocompatibele polysachariden die de huid bedekken met een drievoudig schild tegen vervuiling. Dit zijn lucht, zon en pollutie.

Effecten van de behandeling; beschermt en herstelt de schade veroorzaakt door externe, versterkt de afweersystemen van de huid en zorgt voor zuurstof voor een stralende huid.

Maandaanbieding BROWNEYES incl. rugmassage & ELT
nu € 99,95
Maandaanbieding BROWNEYES kuur van drie behandelingen
nu € 299,85
Maandaanbieding Germaine de Capuccini incl. ELT
nu € 89,95

Maandaanbieding BROWNEYES Germaine de Capuccini – Excel Therapy O2

Heeft u interesse en/of vragen over één van de behandelingen?
Wij zijn u graag van dienst, bel of maak uw afspraak via onderstaande button.

Afspraak maken

Producten

BROWNEYES is verkooppunt van de Zweedse minerale make-up IDUN.
IDUN minerals is de natuurlijke make-up uit Zweden. 100% pure gezuiverde ‘Mika’ Mineralen zorgen voor een uniek en vooruitstrevend merk. Een zachte lichtgewicht make-up zorgt voor een zijde-zachte finish. Geschikt voor de meest gevoelige huiden en zelf bevordelijk bij rosacea, acne en eczeem.

BROWNEYES – Webshop

Idun Minerals – Minerale Make-up

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief