Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Maandaanbieding augustus

Behandeling

De detox behandeling van Timexpert SRNS van Germaine de Capuccini is nu in de maandaanbieding bij BROWNEYES. De Timexpert SRNS is een professionele anti-aginglijn die veroudering op een revolutionaire manier bestrijdt en het anti-stress vermogen van de huid 24 uur per dag actief houdt. Het zet een revolutionaire innovatie in gang op het gebied van celregeneratie door in zijn formule Zink-Glycine Complex op te nemen, een actief bestanddeel dat maximale erkenning heeft gekregen op de IFSCC-conferentie van 2009 in Melbourne. Een aantal producten hebben dan ook meerdere prijzen gewonnen.

Tot op heden werd verondersteld dat de intern genetische geprogrammeerde huidveroudering onveranderlijk was. We staan nu echter aan het begin van een nieuw tijdperk van onderzoek waaruit blijkt dat zowel de reeds gekende omgevingsfactoren (denk aan vervuiling) als factoren verbonden aan onze levensstijl (stress, voeding, ongelukkig zijn) een negatief effect hebben op onze mechanisme.

De professionele SRNS behandeling bestaat uit nog veel meer unieke ingrediënten, wat voor een perfect resultaat zorgt. En er is een exclusieve massage therapie aan toegevoegd. Er worden handbewegingen gecombineerd met een exclusieve massage-tool: de Lissage Spoon. Door de verschillende contrasten en temperaturen vormt het een ideaal om de stofwisseling van het lichaam te stimuleren en te versterken.
Kortom, dit is een behandeling die u niet mag missen!

En houd onze website goed in de gaten, want binnenkort introduceren wij een gloednieuwe behandeling namelijk de Dermatech Pen. Een innovatieve gelaatsbehandeling zonder chirurgie. Binnenkort meer informatie..

Maandaanbieding Germaine de Capuccini SRNS
nu € 69,95
Maandaanbieding Germaine de Capuccini SRNS + ELT
nu € 89,95
Mini kuur vier behandelingen inclusief gratis thuisproduct
nu € 359,95
Browneyes Germaine de Capuccini SRNS nieuw

Germaine de Capuccini SRNS – Maandaanbieding augustus

Heeft u interesse en/of vragen over één van de behandelingen?
Wij zijn u graag van dienst, bel of maak uw afspraak via onderstaande button.

Afspraak maken

Producten

De nieuwste aanbiedingen staan online. Germaine de Capuccini komt met een unieke aanbieding, die u niet mag missen. Bij aanschaf van de Timexpert SRNS dagcrème, ontvangt u de nachtcrème GRATIS. De voorraad is beperkt, dus bestel snel.
OP = OP

BROWNEYES – Webshop

Germaine de Capuccini - SRNS -aanbieding - dag en nachtcreme

Germaine de Capuccini – SRNS -aanbieding – dag en nachtcreme

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief