Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Maandaanbieding november

Behandeling

De nieuwe behandeling o2 Germaine de Capuccini – Cityproof
Met trots introduceren wij de vernieuwde behandeling van Germaine de Capuccini Excel Therapy o2.De anti-pollutieversterking voor de huid. Dagelijks zweven er miljoenen minuscule vuildeeltjes in de lucht, deze dringen door tot de diepere lagen van onze huid zonder dat we er bewust van zijn. We kunnen ze niet zien met het blote oog of voelen, maar ze zijn er helaas wel heel veel en ze veroorzaken een reeks zeer schadelijke kettingreacties. Samen met UV-stralen is pollutie nu al de voornaamste oorzaak van veroudering. De nieuwste behandeling van Excel Therapy O2 heeft daar een antwoord, om tegen de gevolgen van pollutie van het gelaat te strijden.

De formule van de behandeling bevat een specifieke barrière om de gevolgen te bestrijden. Dit wordt onder andere gedaan door het MPC-Defensie complex. Dit versterkt het zelf verdedigende vermogen en bevorderd de celvernieuwing., waardoor er een geleidelijk herstel van de optimale huidconditie wordt gegarandeerd.

Maandaanbieding Excel Therapy 02 – City Proof
nu € 69,95
Maandaanbieding Excel Therapy 02 – City Proof
nu € 89,95
Beauty Angel ELT 15 min.
nu € 27,50
Maandaanbieding november - BROWNEYES - Germaine de Capuccini City Proof Excel Therapy O2

Maandaanbieding november – BROWNEYES

Heeft u interesse en/of vragen over één van de behandelingen?
Wij zijn u graag van dienst, bel of maak uw afspraak via onderstaande button.

Afspraak maken

Producten

Naast het uitgebreide assoristement van de Excel Therapy O2 producten voor thuis, zijn er nu twee gloed nieuwe producten aan toegevoegd die onmisbaar zijn geworden in uw ritueel. Klik snel op onderstaande button voor meer informatie.

BROWNEYES – Webshop

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief