Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
browneyes theme

10 jarig jubileum BROWNEYES!

14 augustus 2015

Begin dit jaar zijn we van start gegaan met een geheel nieuwe huisstijl, die beter past bij wie we nu zijn en wat we doen. Daarnaast zijn er een aantal belangrijke punten veranderd, waaronder een aanpassing in onze prijslijst die zeer gunstig is voor onze (nieuwe) klanten, meer aandacht en tijd tijdens de behandeling en het gebruik van een duidelijk behandelplan op maat naar de wensen van u als klant.
Ons team is ook dit jaar weer uitgebreid met een nieuwe collega om lange wachttijden te voorkomen en u beter van dienst te kunnen zijn. Natuurlijk mag deze nieuwe website met webshop niet vergeten worden, zodat u nu ook thuis uw producten kan bestellen en laten bezorgen.

Op vrijdagavond 13 november houden wij voor iedereen open huis en staat er een heerlijk hapje en drankje voor u klaar.
Vanaf 20:00 uur bent u van harte welkom in ons instituut en geven we tot 22:00 uur 10% korting op alle producten en cadeaubonnen.
U kunt deze avond GRATIS uw huid laten meten en ontvangt een persoonlijk huidplan door het hannah promotieteam, ook kunt u GRATIS een make-up advies krijgen met de producten van PUPA.

Uiteraard laten we u niet met lege handen naar huis gaan en ontvangt u een gevulde goodiebag!

Terug naar overzicht

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief