Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
browneyes theme

10 jarig jubileum BROWNEYES!

14 augustus 2015

Begin dit jaar zijn we van start gegaan met een geheel nieuwe huisstijl, die beter past bij wie we nu zijn en wat we doen. Daarnaast zijn er een aantal belangrijke punten veranderd, waaronder een aanpassing in onze prijslijst die zeer gunstig is voor onze (nieuwe) klanten, meer aandacht en tijd tijdens de behandeling en het gebruik van een duidelijk behandelplan op maat naar de wensen van u als klant.
Ons team is ook dit jaar weer uitgebreid met een nieuwe collega om lange wachttijden te voorkomen en u beter van dienst te kunnen zijn. Natuurlijk mag deze nieuwe website met webshop niet vergeten worden, zodat u nu ook thuis uw producten kan bestellen en laten bezorgen.

Op vrijdagavond 13 november houden wij voor iedereen open huis en staat er een heerlijk hapje en drankje voor u klaar.
Vanaf 20:00 uur bent u van harte welkom in ons instituut en geven we tot 22:00 uur 10% korting op alle producten en cadeaubonnen.
U kunt deze avond GRATIS uw huid laten meten en ontvangt een persoonlijk huidplan door het hannah promotieteam, ook kunt u GRATIS een make-up advies krijgen met de producten van PUPA.

Uiteraard laten we u niet met lege handen naar huis gaan en ontvangt u een gevulde goodiebag!

Terug naar overzicht

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol H.
Carrol H.
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief